Megnéznétek a görbém?
hónaljban mérem és elég furcsa
már négy napja maszatolok mitől lehet?
iszom a palástfű teát is
Mindig ilyen a ciklusod?
Lehet pajzsmirigy alulműködésed van vagy vas és folsav hiányod.Szerintem túl alacsony a hőd.Mindenkép beszélj erről nődokival vagy a háziorvosoddal.Nekem akkor volt ilyen alacsony a hőm mikor nagyon komoly vashiányom volt ami már majdnem vérszegénységbe csapott át.De ezt mindenkép labor vizsgálattal lehet kideríteni. A maszatolás leginkább sárgatest elégtelenségre utal.
Hú, nekem is ilyesfajta esés volt a legmagasabb hő után, bár visszaemelkedett cikk-cakkban, de erre már megmondta az orvos, hogy nem fog összejönni (sárgatest elégtelenség).
Meg is jött.
15:02 vagyok:
Próbálja az orvos rendbehozni, ami a múlt hónapban Utrogestannal (progeszteron) történt a ciklus második felében. Helyre próbálja tenni a peteérésemet, legyen tüszőrepedés és ha ez mind rendben megy, akkor van értelme a sárgatest elégtelenséget feljavítani valamilyen progeszteron gyógyszerrel.
Lehet esetleg Barátcserje kapszula (homeop. szer), lehet Mastodynon kúra, mindkettő egész ciklusos szedegetés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!