Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzás gátló tabletta után...

Fogamzás gátló tabletta után mennyi idő még valoszinűleg teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Barátnőm 2011 augusztusban állt le a fogamzás gátló tablettáról Babát szeretnének ..Most februárba kiszámolták hogy mikor van neki peteérése és amit ki adott minden nap együtt voltak ..Most 29-dikén kellet volna neki meg jönni de nem jött meg neki hanem ma 1-jén volt neki valami kis rozsaszin valami reggel de azóta se semmi tesztet csinált igaz szerintem hamar az negativ lett .....Lehet terhes ???mikor csináljon tesztet ha nem jön meg neki????Fogamzásgátló tabletta után ennyi idő elég még ki ürül a szervezetéből és teherbe eshet?????,
2012. márc. 1. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag azonnal teherbe lehet esni. Néhány nap múlva csináljon reggeli elsőből tesztet. De ha csak most hagyta abba a tabit, akkor az első néhány hónapban lehet rendezetlen a ciklusa, így késhet is, de ennek ellenére bármikor teherbe eshet.
2012. márc. 1. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló nem ürül ki, nincs ilyen kitétel vele kapcsolatban. Azonnal lehet próbálkozni, sőt, az esélyek is jobbak az elhagyás utáni 1-2 ciklusban. Az ikerterhességek is gyakoriak. Az, hogy ki mikor esik teherbe utána, teljesen személyfüggő.Ha semmi menstruáció, akkor 2 nap múlva tesztelhet még egyet. :)
2012. márc. 1. 13:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat ....Akkor ha ezen a héten nem lesz semmi akkor csináljon még egy tesztet???És ha ilyen rozsaszin kicsi cseppek lesznek neki akkor is csináljon tesztett???ha a teszt negativ lesz legközelebb is akkor lehet terhes??? vagy menjen el jővő héten orvoshoz????
2012. márc. 1. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
A rózsaszín cseppek ellenére is nyugodtan csináljon tesztet. Én mind a két terhességem alatt vérezgettem kicsit. Ha a mensi késik már másfél hete és még mindig negatív a teszt, akkor érdemes a dokit megkérdezni, mi lehet az oka. Ha pozitív a teszt, természetsen akkor is irány a doki:)
2012. márc. 1. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ :D igy legalább meg nyugodhat kicsit hogy baj nincs mert megilyedt hogy mitől lehet neki rozsaszines folyása ha nem terhes de rendesen nem jött meg neki..Mégegyszer köszi a gyors válaszokat....:D :D :)
2012. márc. 1. 13:46
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha már késik, nyugodtan csináljon tesztet. A rózsaszín foltozás jelentheti a menstruáció közeledtét, de lehet pl. a beágyazódás jele is. Szóval teszteljen. Ha negatív, akkor várjon, hátha megjön, és időnként ismételje a tesztelést. Ha se pozitív teszt, se menstruáció, akkor lehet orvoshoz menni, de az ráér jó 2-3 hét múlva is, nem kell egyből, mert pár nap késés mindig belefér.

Ha pozitív a teszt, tehát terhes, akkor is ráér 2 hét múlva menni, mert a teszt hamarabb jelzi a terhességet, mint az uh, tehát ha túl korán megy, akkor az orvos se fog még látni semmit.

2012. márc. 1. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:

De rendes pasi vagy:)!

A rózsaszín pöttyök lehetnek baba jele.Teszteljen egyet reggeli vizeletből,de 10es érzékenységű teszttel!

Mikor volt peteérése?Onnantól számítva min.12 nap és akkor egy jobb teszt már mutatja!

Fog.gátló után van aki egyből babás lesz valaki pedig csak 1éven belül.Ez nagyon egyén függő!!

Drukkolok,hogy baba legyen.

2012. márc. 1. 13:50
 8/11 A kérdező kommentje:
értem akkor mindenfélekép ha nem jön meg várunk még és tesztelgetünk .:) köszönöm
2012. márc. 1. 13:50
 9/11 A kérdező kommentje:
pete érése 13-16-ig volt
2012. márc. 1. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem holnap reggel teszteljetek!

Nekem menzi kimaradása után 2nappal már full pozi volt!!

Ha negatív,de nem jön meg 2naponta teszt,úgy duplázódik a hcg a szervezetben!

2012. márc. 1. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!