Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 16 éves vagyok és fogamzásgátl...

16 éves vagyok és fogamzásgátló mellett teherbe estem. Lehet valami baja a babának?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 10:45
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
eddig a doktor azt mondta hogy figyelni kell a vércukor szintemre jobban mint eddig és töbször kell majd vizsgálatokra is járnom emiatt
2012. febr. 29. 11:43
 22/42 anonim ***** válasza:
45%
nálunk meg olyan volt, aki terhes lett végzős gimnazista korában, és kirúgták a suliból. Nem minden iskola és közösség támogató...én mondjuk biztos, hogy nem tartanám meg, bárki bármit mond, elrontja vele az életét, plusz arra építeni hogy a 9 hónap múlva már 18 éves apa majd egész életében mellettük marad...ismerek ilyen naív lányokat, pedig ők érettségi után szültek már, és mégis egyedül maradtak:) a gyereket meg nem a szüleim nyakára szülném, nem az ő dolguk nevelgetni, a segítség nem azt jelenti, hogy nagyi babázik, amíg anyuka gimibe jár.
2012. febr. 29. 11:43
 23/42 anonim ***** válasza:
81%

JÓÉG, miket írnak néhányan...!

A cukorbetegséget terhesség alatt folyamatos ellenőrzés alatt kell tartani, lehetséges, hogy módosítani kell a kezelési módszert. De rengeteg cukorbeteg nő szül.

A gyermek örökölheti, valamennyi esély van rá. (Fogamzásgátlót miért írták fel, ha cukorbeteg vagy?)

2012. febr. 29. 11:45
 24/42 A kérdező kommentje:
a doktor azt monda csak akkor lehet mellékhatása a f.tablettának cukorbetegségre nézve ha van valami vele járó betegségem igy kezdhettem el szedni kissé emelt a cukorszinten de az orvos csak állitott az inzulin adagon igy nem volt probléma
2012. febr. 29. 11:53
 25/42 anonim ***** válasza:
91%

Igen azt én értem, de a klinikai tapasztalat az az, hogy a diabétesz mellett nem hat megfelelően a fogamzásgátló. Ezt neki tudnia kellett volna. De ez természetesen nem a te hibád, nem azért írtam, csak meglepő. :) De ártani a már megfogant embriónak nem tud, akkor nem kerülhetne forgalomba, ugyanis ez az egyik kritérium minden fogamzásgátló termékkel kapcsolatban. :)

Nézd, mindenesetre én gratulálok, és akárhogy is, sok erőt és boldogságot kívánok a babához.

2012. febr. 29. 11:56
 26/42 A kérdező kommentje:

hát errólén nem kaptam semmiféle tájokoztatást hogy esetleg nem ugy hathat a gyógyszer ahogy kellne:/:/

köszönjük szépen :):)

2012. febr. 29. 11:58
 27/42 anonim ***** válasza:
69%
22-el egyetértek!
2012. febr. 29. 12:05
 28/42 anonim ***** válasza:
19 es vagyok nem ijesztgetés céljából írtam hanem mert ilyet hallottam és gondoltam megosztom! Kérdezőnek Boldog babavárást!
2012. febr. 29. 12:12
 29/42 A kérdező kommentje:
köszönöm (:
2012. febr. 29. 12:19
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A cukorbeteg édesanyák magzatai számos veszélynek vannak kitéve abban az esetben, ha az anya anyagcsere-helyzete nem optimális. Fontos arra is odafigyelni, hogy a már ismert cukorbeteg anyáknál a terhesség tervezésének időszakában is megfelelő legyen a vércukorszint. Ellenkező esetben gyakoribbak a fejlődési rendellenességek, koraszülések de akár korai magzati halál is bekövetkezhet.

2012. febr. 29. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!