Lombik miatt Gonal F injekcios tollat kell használnom, hogy kell?
Még van a tanulmányozására egy hetem.Elmondta a doki a használatát de kicsit bonyolultnak tünt.A mennyiség amit bekell adnom magamnak az 150 NE.A beállitása hogy van?Az a sok tekergetés..és ha felhuzom ott mit kell beállitani?Köszi
A másik meg a Gonapeptyl,ott 7 elöretöltött fecskendö van,megkell feleznem de honnan tudom hol a fele?Köszi
Ja, ezek szerint Te megkaptad egyszerre az összeset. 14. nap után már valószínű nem kell. Mondjuk nekem változtatták közben az adagot, azért nem írták fel egyben, merg így nem maradt a nyakamon. De gondolom orvosa válogatja.
Meg majd kell még valami progeszteron: duphaston és vagy crinone és vagy utrogestan, amit a 12. hétig nyomatni kell...
Szia nekem is Gonapeptylt kell adnom meg mostmár 2 napja Menopurt és Gonal F-et.Szerintem a Gonapeptylnél nyomd ki a felét nagyjából és utána add be a többit.Nekem a Menopurt kell így adnom és ezt mutatták.A Gonal F-t pedig a beadásnál odatekered a számozott skálán a 150-est a nyílhoz és kihúzod a tetejét amíg tudod.Beadásnál pedig egyszerűen csak benyomod a tetejét ütközésig.Közben fog kattani az csak azt jelzi, hogy több adag.
Amúgy nekem is egybe írták fel a szurikat (4 féle) és a crinont és így meghaladta a 110 ezer forintot is.
Sziasztok!
Én csak szoritani szeretnék nektek, hogy sikerüljön!
Én is lombikos voltam. De valahogyan a természet közbe szolt és sikerült természetes uton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!