Mit jelent a barna folyás? Részletekért katt FONTOS!
Sziasztok!
Lehet szidni,hogy őrült hibát követtem el,de megtörtént és a múltat nem lehet megváltoztatni.
Nos akkor kezdeném is.
Barátomnál aludtam és elmentem vele fürdeni aztán úgy alakult a helyzet,hogy szeretkeztünk,de nem bírta rendesen kivenni,mert beragadt a lába és állítása szerint belém folyt egy kevés.
Viszont,ha számít akkor forró vízben fürödtünk és sokan állították,hogy az megöli vagy elpusztítja.
Aztán még ki is mostam rendesen forró vízzel bár szerintem avval sokra nem mentem.
Ezután vártuk,hogy megjöjjön,de csak tegnap észleltem egy kevéske barna folyást a menstruációm helyett. Ma már nagyobb mennyiségű folyás jött.
Egyébként a menstruációm nem rendszeres mindig másképp jön meg de januárba 19-én jött meg és 24ig tartott. Sokat szoktam idegeskedni gondolom ez is számít.
Mit jelent a barna folyás? Remélem nem terhességet.:/
Olvastam róla,de nem nagyon értettem mindenki mást írt.
Kérlek írjatok,ha tudtok evvel kapcsolatban valamit mondani.Válaszotokat előre is köszönöm!
16/L
Köszönöm mindenki válaszát.:)
Bocsi,hogy csak most írok.
Minden a legnagyobb rendben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!