Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sztetek mennyi az esélye h...

Sztetek mennyi az esélye h teherbe estem?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk a barátommal, de elragadott minket a hév és elfelejtett gumit húzni (ez kb 1 perc volt, aztán eszünkbe jutott, hogy basszus a gumi, aztán természetesen a további részében védekeztünk). Egyébként is szoktunk, ez most csak egy véletlen eset volt, még nem fordult velünk ilyen elő. Viszont most késik (már máskor is volt ilyen, h 1-2 hetet késett, illetve az utóbbi pár hónapban eléggé ingadozott a súlyom, felszedtem pár kilót). Természetesen ha nem jön meg a napokban, akkor tesztelek. Szerintetek mennyi az esélye?
2012. febr. 26. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
50-50...az elöváladék miatt.abba kevesebb a spermium de egy is elég ha bejut.
2012. febr. 26. 20:01
 2/3 A kérdező kommentje:

a "megelőző tünetek", amik az esetek 90%ban szoktak lenni nálam, már kb 1 hete viszonylag gyakran jelentkeznek (alhasi fájdalom/apró görcs, derékfájás).

igazából tudom, h 50-50, talán csak a megnyugtató válaszok miatt írtam ki a kérdést. próbálom magam nyugtatni, mert a stressz sem igazán tesz jót. köszi a választ :)

2012. febr. 26. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
majd a teszt megmondja:) bár az se százas.én amugy nem vagyok aggodos. egyszer nekem is volt hasonlo és párom teljesen kivolt attol hogy milyen nyugodt vagyok. dehát amig nem tudom addig minek idegeskedjek. felesleges egészségrombolás. ha már baj van ráérek... de nem lett.
2012. febr. 27. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!