Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fog. Gátló mellett valaki...

Fog. Gátló mellett valaki teherbeesik, annak megjön a menzesze a gyógyszer hatására?

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem jott meg. En ket levellel vegigszedtem szunet nelkul mert egy nyaralas miatt tolni akartam a mensit. Igy pedig mar 8 hetes voltam mire kiderult a baba. Azt hitem bekavart a szunetmentesseg ezert nem jon meg, de a fiam azota mar 6 eves egeszseges nagyfiu:)
2012. febr. 25. 23:15
 2/4 A kérdező kommentje:
de mivel nem hagytál szünetet így persze,hogy nem jön meg..de aki hagy szünetet annak vajon megjön??
2012. febr. 26. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
De ugy ertettem utana se jott meg mikor meg kellett volna mar.
2012. febr. 26. 14:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet,negatív lett.De akkor miért van folyton hányingerem,szinte éhes se vagyok!és miért fáj a jobb petefészkemnél már napok óta??lehet ciszta?!megyek a héten a dokihoz.
2012. febr. 27. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!