Mennyi esélyem van rá, hogy ikreim lesznek?
Ahogy olvastam, neked a családban 2x is előfordult. Az ikerterhesség főleg az apa által öröklődik. Szóval megvan rá az esélyed hogy ikreid lesznek. De akármi előfordulhat. Az is megesik hogy az első terhességben csak 1 a másodikban pedig 2 vagy akár 3 gyermek születik.
Sok sikert, és minden jót kívánok neked!
14hkm
MÉg második vagyok.
Azt mondják még, hogy ha az apának van ikertestvére, akkor van rá több esély. (tudok ilyet, az egyik fiúnak vannak ikrei, ikertestvérének mincsenek, pedig 2 gyereke van)
Amúgy kicsit nagyobb esélyt adnak ha vannak valahol a családban, akárhol, de a legnagyobb esélyed akkor lenne, ha anyukádnak, vagy inkább a nagymamádnak lenne ikertestvére, mert ez általában egy generációt átugrik.
(nekem is ikreim vannak, sehol nem tudunk a családban hogy lettek volna, egypetéjűek, úgyhogy véletlen, nem örökölt dolog)
Szeretnél ikreket?
Nem mindenáron szeretnék, de ha ikreim lennének nagyon örülnék nekik :)
Tudom, hogy dupla akkora feladat és felelősség egyszerre, de az öröm is dupla :)
Ha elsőre egy babám születne, nem valószínű, hogy vállalnék másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!