Ha csak kb 1-másfél hete fogant a baba, akkor már elmarad a mensi?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy már negyedik napja késik, 4 hónapja próbálkozunk, van egy olyan sanda gyanúm- de ennek semmi alapja nincs, csak hogy utána pár nappal egy pici barnásat pisiltam, ami talán beágyazódás? - hogy körülbelül 1- másfél hete megfogant a pici. Augusztusban volt egy vetélésem, akkor sem voltak tüneteim, most sincsenek, de akkor is 6 hetesen teszteltem először pozívat.Most nem jött meg, ugyebár 4 napja késik, de csak negatívat teszteltem. Szerintetek lehet esélyem?2012. febr. 24. 21:10
2/6 anonim válasza:
Hát ha egy-másfél hete fogant,akkor az a barnás pisi nem a beágyazódástól volt, rá pár napra!
4 nap késésnél szerintem már kellene mutatnia, de azért várj még pár napot!
3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok abban biztos hogy akkor fogant, de ugye az utolsó mensim jan 23 jött meg, most 20-án kellett volna. A számitások alapján most 5 hetesnek kellene lennem, de annyi biztos nem vagyok, mert nem voltam akkor a párommal, külföldön voltam. Most körülbelül másfél hete értem haza, azóta kellett teherbe esnem ha valóban babás vagyok, amit még nem hinném hogy a teszt kimutat. Csak arra lennék kíváncsi hogy az, hogy nem jött meg a mensim, akár a babára is utalhat?
2012. febr. 24. 21:29
4/6 anonim válasza:
Igen utalhat arra is. Várj még pár napot, és ha nem jön meg, tesztelj újra.
5/6 anonim válasza:
Persze, simán lehet baba! Késői peteérésből. Pár nap múlva tesztelj megint. :) Drukkolok!
6/6 anonim válasza:
"Augusztusban volt egy vetélésem, akkor sem voltak tüneteim, most sincsenek, de akkor is 6 hetesen teszteltem először pozívat." Nem tudom, találtak-e magyarázatot a vetélésedre, de az, hogy 6 hetes korig negatív maradt a teszt, szerintem nem túl jó jel. Lehet, hogy megint babát vársz, lehet, hogy nem. De az előzmények miatt én felkeresném az orvost, ha továbbra sem jön meg. Lehet, hogy vérvizsgálattal tisztázni lehetne mi a helyzet, és ha szükséges, gyógyszert is kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!