Mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy ha 12.-én csináltam tesztet és pozitív lett de másnap elkezdtem vérezni és valószínű hogy elment a baba.És ma még egy picit barnázok és szúrkál alul a hasam. Ahogy számoltam kb mostanába kéne de így is lehet peteérésem??Fontos lenne nagyon szeretnénk már babát:)2012. febr. 24. 20:38
1/7 anonim válasza:
Ha terhes vagy,akkor nincs peteérésed.
Nyugalmad érdekbén menjél el orvoshoz!
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam és nem lát terhességet
2012. febr. 24. 20:52
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy volt baba, ezért van ráírva minden tesztre, hogy pozitív eredmény még nem jelent terhességet, mint ahogy a negatív sem jelenti feltétlen, hogy nem vagy az. Akármikor lehet peteérésed, biztosra nőgyógyász tudná megmondani egy UH vizsgálattal.
4/7 A kérdező kommentje:
A tesztre az van írva hogy a pozitív még ha halvány is terhességet jelent a negatív nem 100% és ha érvénytelen a teszt akkor nem mutat semmit!!Épp most olvastam a teszt papírját!!
2012. febr. 24. 21:35
5/7 anonim válasza:
Én jártam hasonlóan. 5 napig folyamatosan + teszt, majd az 5. hét végén erősen megjött. Voltam uh-n utána, minden oké volt, abban a ciklusban terhes is lettem. Azóta már 2,5 éves. :)
6/7 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy a + teszt tényleg nem 100%! Nekem az előző hónapban is volt + tesztem, mégis megjött időre. Rengeteg olyat lehet itt is olvasni, hogy + teszt és megjön. Meg nekem pl. a clearblue mindig + volt!
Most meg olyan tesztem volt, amire rá is volt írva, hogy 5 perc után ha negatív akkor is megjelentik a második csík, csak vékonyabban. Tehát én már csak 1 tesztnek nem hiszek. :(
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem egyszerre mutatta ki mind2 csíkot.
2012. febr. 25. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!