Tojásfehérjés cucc = peteérés környéke, eddig o. k. Mikor kell együtt lennünk, ha lányt szeretnénk? Pont a tojcsis folyásnál? És az ovu teszt "+"-kor. Vagy előtte?
Mit ide leírtál, az megfelel annak, hogy ha szerencsés vagy összejöjjön a baba.
Nekem van 1 fiam, előtte volt 2 missed ab-om, most várjuk a tesót, és édes mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány lesz :)
Hajrá :)
az én párom is kislányt akart a szíve mélyén, aztán 15 hetesen kiderült, hogy fiú. És leírhatatlan volt a hangja, az arca, amikor kimondta "fiam lesz".
és egyáltalán nem rosszindulatból írtam, hogy édes mindegy, hogy mi lesz. :)
A ciklus.hu szerint az előtte lévő napokban. De a fene se tudja... Ha jól tudom, a spermiumok határozzák meg a baba nemét, úgyhogy ezek a számolósok nem nagyon érnek semmit. Mi elvileg pé-kor voltunk együtt, meg előtte egy nappal, remélem, hogy megvan a babó, akár fiú, akár lány. De azért én kisfiút szeretnék. :D
Hajrá!
Hát igazából tüszőrepedés előtt 2 nappal a lányok túlélőbbek. Nem is a számolgatás, inkább arról lehet szó, hogy mire kiszabadul az érett petesejt, addig mondjuk a két nappal előtti spermából a lányok élik túl a "várakozást".
A tüszőrepedés idejét sem lehet tudni, de azt viszont igen, hogy amikor a tojásfehérje váladék hirtelen megszűnik és száraz leszel. Akkor volt a tüszőrepedés.
Csak nehogy lecsússzatok mégis...
Ez a kérdés megnevettetett.Mármint a stílusa.Nagyon tetszett.Komolyan:-))
Remélem hamarosan összejön a babótok!
Én is kislányra "gyúrok" és én ezt a naptárt nézegettem. 6 ismerősömnél visszaszámoltunk és 5nél bejött!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!