Már lehet, hogy elkezdődött "valami"?
Bármi. Beágyazódás is, de az is, hogy majd meg fog jönni.
A következő tüneteket sorolom, amik jelezhetnek menstruációt, beágyazódást, terhességet, bármit:
hasszurka, görcsök, megjön-érzés, cicifájás, derékfájdalom, apró émelygés, fáradtság, folyás, szárazság....stb...stb....
Amitől megtudod, hogy elkezdődött-e valami: teszt. Kimaradás utáni 1-2 napon. Mert teherbeesés témakörben (ha olvasod az oldalt gyakran) minden nap feltesznek a nők legalább 5 ilyen jellegű kérdést, ezekkel a tünetekkel, és egyiknél terhesség, másiknál megjön.
Ha babát akarsz, szurkolok, de sajnos tényleg nincs univerzális tünet ilyen korán...csak ha már kimutatta a teszt, na az egyértelmű lesz :)
Köszi!
Tudom, hogy minden nap kerül fel ilyen kérdés, de szerintem az ember úgy érzi, valahogy az ő helyzete picit más :-)
És azt is tudom saját magamról, hogy minden mensi előtt a terhességi tünetek teljes tárházát produkálom (volt már ájulás, cicifájás, hasszurka, szédülés, émelygés, hányás).
Tudom, hogy zizi vagyok, de két év után már annyira, de annyira szeretném, ha valóra válna az álmunk :-)
Tudom én is milyen nehéz, én is voltam ilyen tünetelős cipőben, igaz, csak négy hónapig. Remélem összejött, mert remény minden hónapban van :) Drukkolok!
1.
Kedves utolsó válaszoló!
Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül! Remélem mindkettőnk mellett hamarosan ott fog szuszogni a babuci (vagy ahogy a férjem hívja: 'a kis visítós' :-D )
Nálatok minden rendben van egészségügyileg? Mert nálunk minden teljesen ok, és mégse járt még itt a gólya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!