Szerintetek babás vagyok?
Figyelt kérdés
12.-én csináltunk a párommal egy tesztet és pozitív lett.Másnap véreztem és megijedtem elmentem nőgyógyászhoz és azt mondta ez menstruáció és nem lát terhességet.2 nap múlva behívott a kórházba vizsgálatra csináltak tesztet de negatív lett.Meg ultrahangozott és látta a méhnyálkahártyát stb. és még aznap elkezdtem vérezni ez múlthét szerdán volt és azóta is vérzek. Szerintetek az én tesztem volt rossz vagy a kórházba volt rossz a teszt? Az oké hogy terhességet nem látott hisz 2hetes lehettem.Ha az vagyok akkor most vagyok 6hetes.Ha elvetéltem akkor már e hónapban próbálkozhatunk újra?Előre is köszi a válaszokat2012. febr. 23. 20:34
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes voltál, csak elvetéltél.Rengeteg olyan van, hogy az ember észre sem veszi, hogy terhes volt:(
Próbálkozni lehet.
2/8 anonim válasza:
persze probálkozhattok csak nem biztos h ilyen hamar öszejön
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes voltál, de elment a baba. Állítólag sok terhesség ér véget úgy, hogy még nem is tudtak arról, hogy létezett. Elkezdődött valami, de mégsem maradt meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Már 1× volt elhalt terhességem:(:(:(
2012. febr. 23. 20:59
5/8 anonim válasza:
Czeizel Endre mondta úgy emlékszem, hogy a legtöbb kései menstruáció korai vetélés. Vagyis amikor késik egy-két napot hetet de aztán bőséges vérzéssel megjön valójában terhes voltál és elvetéltél, de ez nem rossz dolog, olyan értelemben hogy a "természet rendje" megoldja a dolgot, mert fix hogy abból beteg baba lett volna, szóval inkább jobb ilyenkor "elengedni" a kicsit mint hogy x hónapos terhesen van vetélés vagy hogy megszülessen és komoly baja legyen. Kitartás, biztosan összejön, szedj vitamint+magnéziumot az nagyon hasznos és csak pozitív gondolatok.
6/8 A kérdező kommentje:
1 hónapja elevitet szedek:) köszi a választ:)
2012. febr. 23. 21:23
7/8 anonim válasza:
Nekem hasonló volt. Késett és szombaton + teszteltem. Vasárnap este elkezdtem baromira görcsölni és vérezni. Hétfő kora reggel elmentem dokihoz és már nem látott semmit. Kb 5 hetes lehetett és spontán távozott.
8/8 A kérdező kommentje:
De nekem nem mondott semmit csak azt hogy nem vagyok terhes és nem is voltam..:( Én nem görcsöltem
2012. febr. 24. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!