Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valaki úgy hogy rendszert...

Volt valaki úgy hogy rendszertelen volt a mensie, akár hónapokig is kimaradt és babás lett?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy pl már 2-3 hónap kimaradt és utánna derült csak ki hogy kb5.6 hetes terhes?
2012. febr. 17. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ifjú koromban volt, hogy 6 hónapig nem jött meg.

Felnőttként is rendszeres volt a 3 hónap kihagyás. Néha kaptam gyógyszert rá, ami meghozta (és próbálta beállítani), néha nem foglalkoztam vele. Amikor terhes lettem, 8 hetesen derült ki, annyira természetes volt, hogy nem rendszeresen menstruálok.Igazi filmbeli sztori, amikor kiderült a nőgyógyászomnál (nem is teszteltem, hiszen elméletileg nem jött össze már évek óta).

2012. febr. 17. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
gratula a babához!
2012. febr. 17. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
és akkor is azt hitted hogy késik?tüneted semmi nem volt?
2012. febr. 17. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az úgy volt, hogy kaptam volna valami gyógyszert (9 év távlatából már nem emlékszem pontosan), amit a mensi 1.napjától kellett volna szednem. Amikor végre ”megjött” 2 hónap után, el kezdtem szedni, de a 3. napon kicsit émelyegtem. Sürgősen bekéredzkedtem a dokim magánrendelésére, hogy ez a gyógyszer nem jó, mert rossz a gyomrom tőle. Erre ő kérdezte, hogy nem vagyok terhes?

Mondtam, hogy persze, hogy nem, hiszen menstruáltam 3 napig (igaz, nagyon keveset és csak barnáztam, de akkor még nem voltam tisztában vele, hogy ez nem is menstruáció).Ő azért megnézte hüvelyi UH-val, és ott volt a baba, dobogott a szíve, a méretei alapján pedig már 7-8 hetes volt. Szóval sírva-remegve mentem el tőle (még a pénzt sem kérte el, pedig soron kívül fogadott a magánrendelésén). Mindez 5 fogamzásmentes év után.

”Ha egy üzlet beindul” alapon szoptatás mellett, mensi nélkül újabb baba, majd 5 év elteltével még egy.

Neked is kívánom, hogy minél előbb sikerüljön!

2012. febr. 17. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!