Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napos késésnél lehet délután...

4 napos késésnél lehet délután tesztelni, vagy akkor is inkább reggeli vizeletből?

Figyelt kérdés
Reggel megyek dolgozni, de ha nem jön meg akkor délután vennék tesztet, majd itthon megcsinálnám. Mondjuk tünetem nincs, szóval, nem tudom... Szerintetek?
2012. febr. 23. 19:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ma megjött! :( De gondolhattam volna, h csalódom megint. :( 1,5 éve várunk a picire. Doki azt mondta minden rendben van nálam. Sztem tulságosan akarom, tudjátok stresszesen... Pedig azt mondják, nem jó így, de én nem tudok másra gondolni!!!! Folyton idegeskedek, h összejön-e v nem. Ha erre van vmi ötlet, ami segit megköszönném. Na, puszi nektek. Sziasztok.
2012. febr. 26. 11:07
 12/12 anonim ***** válasza:

szia! teljesen együtt érzek veled! ma nekem is megjött 6 nap késéssel :(

de feljövök az oldalra és ketten is pozitívat teszteltek, akik tökre ugyan abban a cipőben jártak pár napja mint én... de hát ez az én formám...

mi már 3 éve próbáljuk nálam is azt mondja a doki hogy minden rendben "csak" fogynom kéne pár kilót... viszont én ezt a "kifogást" azért nem tudom elfogadni mert nálam 3x nagyobb nőket is láttam már pocakosan...

most megint csalódott vagyok és dühös is hát hogy ne akarja görcsösen valaki aki már ennyi ideje próbálkozik?? tudom hogy kicsi off és ezért bocsi is de gondolom benned is kavarognak a gondolatok....

sok szerencsét Neked a következő hónapban!

2012. febr. 26. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!