Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » HSG vizsgálat altatásban?

HSG vizsgálat altatásban?

Figyelt kérdés
Ismertek olyan várost, kórházat, ahol ezt a sokak szerint alig kibírható átjárhatósági vizsgálatot , rövid altatásban vagy bódításban elvégzik??? Vagy ez mindenhol kérhető, csak épp nem reklámozzák?? Annyi rémhírt olvastam, hogy iszonyúan félek tőle már. Tapolcai vagyok, de minden tapasztalat érdekel Köszönöm előre is..

2012. febr. 23. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Tény, hogy kellemetlen, de ki lehet bírni.

Olyan, mint egy erősebb mensis fájdalom. De az sem végig, csak egyes részeken.

Ne félj tőle.

Sokan túléltük már:-)

Sok sikert!

2012. febr. 25. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:

A Telki kórházban csinálnak:

[link]

mondjuk én kibírtam ingyen is

2012. febr. 26. 10:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, bár én sem fizetősre gondoltam Beutalóm van, így finanszírozza a TB...és altatással is ugyanúgy ingyenes pár kórházban.

Bár tegnap eldöntöttem, hogy a laparoszkópiát választom.Jobb ha az elején letudom, és kiderül minden, nem megy 3 inszem a kukába...

2012. febr. 26. 20:03
 4/8 Sissy válasza:

Nem kell félned! Én tegnap voltam. Sok rosszat olvastam itt a neten, ezért alig akartam hinni az orvosomnak. Be kell látnom tényleg igaza volt, mikor azt mondta, hogy eltúlozzák!

Kb. 5 percig tart a vizsgálat. Némely pillanatban kicsit kellemetlen (menstruációs görcshöz hasonló érzés), de kibírható. A vizsgálat előtt én is gondolkoztam az altatáson, de az orvos nem javasolta. Most már tudom, hogy felesleges lett volna.

Ne félj, minden rendben lesz!

2012. márc. 2. 09:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszodat! Bár már 13.-ára le van beszélve az altatásos HSG vizsgálat, biztos ami biztos alapon, nem félek az altatástól. Viszont lett ma egy csavar a dologban, teszteltem egy halvány pozit, így reggel kiderül, hogy le kell e mondanom :)
2012. márc. 5. 18:11
 6/8 Gazdag zita válasza:
Sziasztok!nekem tegnap volt HSG-m és nagyon féltem de egyátalán nem fájt kicsit kellemetlen de én szinte észre sem vettem.remélem most már ösze jön a baba mert már 7 éve várjuk :)
2012. márc. 23. 14:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekünk sikerült,,,és most pénteken 6 és fél hetesen elvetéltem. Ennyit a nagy happy endről... remélem nektek nagyobb szerencsétek lesz....
2012. márc. 26. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha valakinek kellene egy nev (en vegre talaltam vkit),irjon privatban,megadom a doki nevet aki vallal altatasban hsg-t.
2015. máj. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!