Mivel jár a petevezeték átjárhatósági vizsgálat? Illetve a petevezeték átfújás? Altatásban csinálják, éhgyomorra kell menni?
Szia! Nekem átjárhatósági vizsgálatot csináltak. Éhgyomorra kellett menni a kórházba, rendesen felvesznek, ágyat adnak. Nem altatásban csinálták. Egy ballonszarűséget vetenek be a méhüregbe és röntgen alatt feltöltik, miközben figyelik a petevezetéket és a méhet. Nekem szerencsére nem volt semmi gond, így átfújást nem kellett csinálni. Már ez is önmagában elég fájdalmas volt, de túl lehet élni, mert tudod, hogy mi a célja. A laparoszkópia szerintem az más vizsgálat.
Remélem nálad is minden rendben lesz, annyira nem szörnyű, de tudom csak mondani könnyű, hogy ne izgulj!
24 hetes kismami
Szia! Nekem is csináltak ilyen vizsgálatot. Három napot votlam benn vele, ez a protokoll. Olyan érzés, mint mikor nagyon-nagyon görcsölsz, mert megjött. De nem tart soká. Én könnyedén vettem, inkább utána fájt egy fél órát. De túl fogod élni. Utána sikerült is teherbe esnem, ha esetleg ezért végezteted el Te is...
3hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!