Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a párotok spermái alkalmatlanok ahhoz, hogy megtermékenyítsen titeket?
11. válaszoló vagyok, még mindig. Ezen én is sokat gondolkozom. Nekem fontos hogy legyen saját gyerekem, és én egyelőre nem tudom hogy miért nem jön -már 7 éve... de most van időm vele foglalkozni :( .
Minden lehetséges megoldás megfordult a fejemben -de szeretem a páromat is, akit nem "tenyészbikának tartok" -milyen szimpatikus megnyilvánulás volt....nem, még mindig nme tudok túllendülni rajta:D - fontos lenne az is hogy ő legyen a gyerekeim apja. De nem minden áron, ha nem lehet tőle, bizony jobban belegondolnék abba hogy keresek valakit...
Köszönöm a válaszokat.
A páromnak nincsenek spermái ezért nem tud teherbe ejteni.
Mivel nagyon szeretnék kihordani egy babát ezért felvetettem neki a kérdést, hogy mi lenne, ha egy spermabankból ültetnének be petesejtet. Mire ő: szó se lehet arról, hogy más gyerekét neveljem fel.
(ő örökbe szeretne fogadni....az nem más gyereke????)
Nem nagyon értem, hogy miért nem örülne annak, hogy a hasamban van egy kisbaba és születésétől kezdve nevelhetjük.
Nekem eszembe sem jutott, hogy elhagyom a párom.
:(
ez olyan férfi dolog... más ha a nőben növekszik más férfinek a magja és más ha "nem érinti azt a templomot idegen szerzetes" hanem tényleg egy független egyed kerül be a családba.. :)))
Szóvirágokat félretéve, nem lehet neki elmagyarázni, hogy ez milyen fontos számodra? És hogy attol te még szerted őt, hiszen az adományozohoz csak közvetetten van közöd -nem is ismerd!- de neked szükséged van arra, hogy megtapasztald ezt az élményt... a nőknek ez hozzá tartozik az életükhöz. Kb olyat kér tőled, hogy akkor ő meg ne v_rje ki magának sose, emrt az nélküled történik és megcsal téged a tenyerével vagy tudomis én...:D.
Remélem nem veszed rossz néven ezeket a szófordulatokat.. nálunk is ilyesmi probléma van, mi is küzdünk, kitartás!
Ez meglehetősen önző megnyilvánulás a párod részéről!
Ha neki nem lehet saját, akkor neked se lehessen?? Szégyellhetné magát! Hogy kívánhat ilyen annak a nőnek, akit elvileg szeret.
Meg sem érdemel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!