Órákkal később is hihetek a terhességi tesztnek?
A One Step-en nekem volt többször száradási csík, és igen, az nem rózsaszín-piros, hanem szürke. De amúgy szerintem hiába 10-es erősségű, nekem a One step nem mutatott semmit, vettem Ex-epil-t ami szintén olcsó teszt, és elég hasonló is, - tény, hogy azt már nem várt előtti nap csináltam meg, a one steppet előbb 1-2 nappal - és azon meg ott volt már akkor a halvány csík, 1-2 nap múlva meg az erős.
szerintem ha továbbra is kételkedsz, majd vegyél másfajta tesztet is a One step-en kívül.
Meg hiába 10-es van ráírva szerintem hétfőn lenne értelme tesztelni. Akár ha éjszaka kimész pisilni, akár reggel, (tudod, ha nem iszol éjjel semmit, akkor azért tud a reggeli vizeletbe is koncentrálódni a hcg) nekem nem számított, hogy éjjel vagy reggel teszteltem, a pozitív az pozitív volt. Szurkolok, hogy hétfőig jól bírd a parát :-)
Két piros csíkot kívánok. Előzó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!