Hormonális ingadozás lehet? Vagy egy tesztelést megér?
Május 22-én megjött a mensim rendesen, de másnap már csak éppen hogy volt valami, utána meg csak pár csepp. Aztán nagyon hamar elkezdett emelkedni a hőm, azt hittem korai pé lesz, de ezt a folyás dolgot nem értem. Mindig pé előtt szokott lenni, most meg utána, de elég sok és még mindig tart. Két alkalommal enyhén véres volt. A 36,7-es leesés lehet, hogy azért volt mert aznap kitakarózva ébredtem. Azt nem hiszem, hogy előző ciklusban pé-kor terherbe estem volna, hiszen akkor nem jött volna meg. Viszont a párommal próbálkozni szoktunk Jónás napokon is, ez május 20-ra esett (nem igazán hiszek benne, de kár lenne kihagyni). Úgy számoltam, hogy akkor kb. május 27-én kellett volna elkezdődnie a beágyazódásnak, és ha megnézitek másnaptól emelkedik a hőm. Nem tudom, én inkább a hormonjaim megzavarodására voksolok, mert nincs semmi tünetem. Pedig ha összejött volna ez a Jónás dolog, akkor legalább a cicimnek kellene feszülnie, nem? Ja és még valami, tegnap a párom azt mondta, hogy fura szagom van odalent. Rákérdeztem, hogy érti, azt mondta, nem büdös, csak mintha egy másik nő lenne.
e havi:
viszonyításképpen a múlt havi: (a végén elromlott a hőmérőm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!