A menzeszem 3 napja késik, az ébredési hőm folyamtossan 37-37,3 között ingadozik. Cicim fáj és olyan megjön érzésem van folyamatosan a hasamban. Csináltam egy tesztet, nem reggeli első pisiből (25-ös) de sajna negativ lett, sztetek van még remény?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 18:33
21/30 anonim válasza:
Én akkor is szurkolok!!! Nem érdekelnek a negatív hozzászólások! Remélem beszámolsz majd egy pozitív tesztről!
22/30 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!!mindenképp megirom,csak drukkolj tovább:)
2012. febr. 23. 09:30
23/30 A kérdező kommentje:
sajnos reggelre megjött:((((kértem időpontot a dokimhoz,jövö hét péntekre,majd meglátjuk mit mondd,köszönöm hogy mellettem álltál és a drukkot is köszi:)
2012. febr. 24. 06:00
24/30 anonim válasza:
Sajnálom! Szedsz egyébként valamit (a "rásegítés" miatt)? Nem tudom, hogy amiatt volt-e, de nekem az első hónap után lett pozitív a teszt, amikor elkezdtem inni a cickafark és palástfű teát. A ciklus első napjától ovulációig cickafark teát kell inni (segíti a peteérést). Ovulációtól pedig palástfű teát (a beágyazódást segíti) kell inni. Ha gondolod próbáld ki!
25/30 A kérdező kommentje:
nem használtam semmit,a kisfiam clostis baba,már 14 éves,vele nem maradtam ugyanigy terhes,a lányom az spontán jött.most jövö pémteken van időpontom a dokihoz,aki a fiamnál segitett clostival meg tüszőrepis szurival,hát majd meglátjuk.a teárol hallottam én is valamelik oldalon,d emég nem probáltam ki.ti meddig probálkoztatok?
2012. febr. 24. 08:48
26/30 anonim válasza:
Na ezért írtam, hogy az ilyen hozzászólások nem segítenek:
"...A tüneteid jók, úgy értem terhességre utalnak. Biztosan össze is jött..."
27/30 anonim válasza:
Na akkor most örülhetsz kedves utolsó, igazad lett! Nem hiszem, hogy ártottam ezzel a kijelentésemmel! Miért egyébként ezek nem terhes tünetek???Nekem is ezek voltak.
28/30 anonim válasza:
Ezek nem CSAK terhestünetek.
A menstruációt megelőző tünetek UGYANAZOK, ezért volt kár hiú ábrándokba kergetni szegény kérdezőt.
Nem, nem kárörvendek, épp ellenkezőleg, bosszant a dolog, tudom milyen érzés hosszú hónapokat várni a babára és milyen fájdalom minden egyes hónap mikor megjön.
Hitegetés helyett célravezetőbb lenne, ha türelemre intenénk a kérdezőket.
Attól, hogy NEKED ez volt a tüneted, a KÉRDEZŐNEK lehet, hogy teljesen más lesz, vagy pont az lesz a tünet, hogy nem lesz.
Ezért sincs különben sok értelme az ilyen "szerintetek terhes vagyok" kérdéseknek.
29/30 anonim válasza:
Az hogy ki milyen kérdéseket tesz fel, szerintem a saját döntése. Az, hogy én mit válaszolok, az én döntésem. A kérdező nem a válaszok alapján fogja az életét alakítani, de talán jól esik neki a biztatás. Ha meg nem, majd ő eldönti. Nem írtam hülyeséget. Ahogy te is írtad mindenkinél mások lehetnek a tünetek, akár babás is lehetett volna. Pontosan emiatt sem érzem azt, hogy ártottam volna azzal, hogy biztattam kicsit. Ezzel kárt nem okoztam. A pozitív hozzáállás szerintem jobb, mint a lehúzás. Lehet neked is ki kellene próbálnod! Én itt lezártam, nem fogok a válaszaid miatt magamnak kellemetlen perceket okozni. Légy pozitív! Sok sikert kívánok(őszintén)!
30/30 A kérdező kommentje:
Ginike!!!köszönöm hogy bíztattál,nekem jól esett,hidd el!és abban igazat adok,hogy egy kis erő mindenkinek jól esik,iagaza van a másik válaszadónak abba,hogy nem jó hiu ábrándokba ringatni magunkat,de hidd el nekem is sok honap áll mögöttem,de amikor nem jön meg,mivel babát szeretnék,jo abba ringatni magad hogy mi van ha.....és amugy nekem a két babával ugyanezek a tüneteim voltak,azért reménykedtem....de majd a köv hónapban...csak pozitivan!!!
2012. febr. 25. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!