Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menzeszem 3 napja késik, az...

A menzeszem 3 napja késik, az ébredési hőm folyamtossan 37-37,3 között ingadozik. Cicim fáj és olyan megjön érzésem van folyamatosan a hasamban. Csináltam egy tesztet, nem reggeli első pisiből (25-ös) de sajna negativ lett, sztetek van még remény?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 18:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Igen, én is olvastam, még olyat is, akinek több hetes késés után lett csak pozitív a teszt. Úgyhogy nyugi! :-)
2012. febr. 22. 20:00
 12/30 A kérdező kommentje:
köszi,csak ilyenkor olyan lassan telik az idő:)alig várom a reggelt hogy mérjem a hőmet és teljen el még egy nap:)))
2012. febr. 22. 20:33
 13/30 anonim ***** válasza:
69%

Szomorú, hogy a Ginike és hozzá hasonló hozzászólók sokszor feleslegesen ál-reményt adnak egyeseknek úgy, hogy tudhatnák, minden terhesség (még ugyanazon nőnél is) más és más.

Lehet, hogy valaki hányingerrel küzd, míg más észre sem veszi a babát.

Nekem most 8 napot késett (sosem szokott), szédültem, émelyegtem, sírós lettem, fájt a méhem, a sógorom meg egészen beleélte magát, hogy de szuper, szerinte 100%, hogy terhes vagyok hiába mondtam neki, hogy akkor a teszt már ki kellett volna, hogy mutassa.

Persze 8 nap késéssel megjött sajnos.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, csupán azt, hogy amíg nem jön meg van remény, de kijelenteni egy pár tünetre hagyatkozva csak azért, mert valakinek pont ezek a tünetei voltak egy előző terhességénél, hogy igen, tuti babát vársz...nos, ez nagyfokú felelőtlenség és felesleges fájdalmat okoz ezzel a kérdezőnek, ha netán mégsem lenne baba.

2012. febr. 22. 22:09
 14/30 A kérdező kommentje:
persze igazad van,nem vitatom,mindenkinél más....de sztem nem hitegetés miatt irta ezt amit irt,szimplán nyugtatás és biztatásként...mindenkinek van véleménye,kinek ez,kinek az...ezért különbözünk....
2012. febr. 23. 07:27
 15/30 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló nem álreményt akartam kelteni a kérdezőben és hitegetni sem akartam. Nekem mi hasznom származna abból? Miért ne lehetne terhes, attól, hogy a teszt még negatív?! Olvass utána, nem egy nőnek csak napokkal, hetekkel később lett pozitív a tesztje. Attól, hogy nekem nem így alakult, sajnálom, de igenis úgy gondolom, hogy a kérdező még nyugodtan reménykedhet, minden oka megvan rá és igenis biztatóak a tünetei. Persze nem vagyok látó, sem orvos, de szorítok neki és igenis biztattam kicsit, nem hiszem, hogy ez akkora hiba!
2012. febr. 23. 08:10
 16/30 anonim ***** válasza:
Ja, és te írtad, hogy minden terhesség más és más, tehát attól, hogy neked nem úgy alakult, ahogy szeretted volna, attól még neki alakulhat pozitívan. Egyébként nem hiszem, hogy ennek az oldalnak az a lényege, hogy ha valaki biztatni próbálja a másikat, akkor azt le kell pontozni, meg negatívan hozzászólni. De lehet csak én gondolom így!
2012. febr. 23. 08:13
 17/30 anonim ***** válasza:
Jaj, már annyira mérges lettem, hogy rosszul írtam: nem nekem nem úgy alakult, hanem neked, amit szívből sajnálok és gondolom azért vagy ilyen negatív.
2012. febr. 23. 08:16
 18/30 A kérdező kommentje:
ne mérgelődj:))mert felesleges,de igazad van abban,hogy ez az oldal pont azért van hogy egyik a másikat támogassa:))és lehet hogy nekem is negativan fog elsülni ez a dolog,de amig nem jön meg és a hőm fennt van addig van remény:)ráérek utána szomorkodni,ha véletlen megjön.....
2012. febr. 23. 08:49
 19/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, ma reggel nem teszteltél?
2012. febr. 23. 09:03
 20/30 A kérdező kommentje:
áhh nem mertem a tegnapi nega teszt után,ugy voltam vele megvárom az 1 hetes késést,hátha akkor már mutat valamit,reménykedek még,mert a hőm ma se esett le,mint mensi előtt szokott:)
2012. febr. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!