A menzeszem 3 napja késik, az ébredési hőm folyamtossan 37-37,3 között ingadozik. Cicim fáj és olyan megjön érzésem van folyamatosan a hasamban. Csináltam egy tesztet, nem reggeli első pisiből (25-ös) de sajna negativ lett, sztetek van még remény?
Szomorú, hogy a Ginike és hozzá hasonló hozzászólók sokszor feleslegesen ál-reményt adnak egyeseknek úgy, hogy tudhatnák, minden terhesség (még ugyanazon nőnél is) más és más.
Lehet, hogy valaki hányingerrel küzd, míg más észre sem veszi a babát.
Nekem most 8 napot késett (sosem szokott), szédültem, émelyegtem, sírós lettem, fájt a méhem, a sógorom meg egészen beleélte magát, hogy de szuper, szerinte 100%, hogy terhes vagyok hiába mondtam neki, hogy akkor a teszt már ki kellett volna, hogy mutassa.
Persze 8 nap késéssel megjött sajnos.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, csupán azt, hogy amíg nem jön meg van remény, de kijelenteni egy pár tünetre hagyatkozva csak azért, mert valakinek pont ezek a tünetei voltak egy előző terhességénél, hogy igen, tuti babát vársz...nos, ez nagyfokú felelőtlenség és felesleges fájdalmat okoz ezzel a kérdezőnek, ha netán mégsem lenne baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!