Összejött a baba?
Figyelt kérdés
sziasztok, 3 napja késik a bajom, pedig mindig rendszeres. a párommal szinte minden nap együtt voltunk de nem a baba miatt, nem görcsöltünk rá. tegnap óta izomláz szerűen fájnak a melleim és megis vannak duzzadva és folyton egy gombócot érzek a torkomban, néha hányingerem is van de nem vészes. mensis görcsnek jele sincs ami furcsa mert már 2 nappal előtte elszoktam kezdeni nagyon erősen görcsölni. még várok pár napot a teszttel. szerintetek baba van a dologban? volt valakinek hasonló tünete ? előre is köszi a válaszokat :)2012. febr. 21. 17:15
11/25 A kérdező kommentje:
Teszteltem. nagyon nagyon halvány pozitív lett reggeli pisiből. 4 nap késés után már erősebbnek kellene hogy legyen nem ? :S mensinek még most sincs semmi jele. elég száraz vagyok, kicsit krémes fehér folyás van, de ez sem sok. ez most mi lehet? Másik tesztelő neked mi lett ? :)
2012. febr. 22. 14:57
12/25 A kérdező kommentje:
alig lehet látni a második csíkot.
2012. febr. 22. 14:58
13/25 anonim válasza:
Szia!!Nem feltétlenül kell erősnek lennie 4 nap késés után,nekem pl.a késéstől számított 7-8 napon teszteltem,hiába volt szabályos a ciklusom,valószínűleg kicsit később történt meg a beágyazódás,és még nem termelődött elég mennyiségű Hcg ahhoz,hogy erősebben jelenjen meg a teszten.Attól is függ,hogy a teszt milyen érzékenységű.És ami a legfontosabb:a halvány pozitív is pozitív.Esetleg ha feltöltenéd a képet a tesztről,megnézhetnénk,és tudnánk véleményt mondani róla.Én azt javaslom,hogy 2 nap múlva ismételd meg reggel a tesztet.:-)Nagyon drukkolok,és írd majd meg,mi lett az eredmény.
15/25 A kérdező kommentje:
ilyen lett az enyém is . Lilly teszt.
2012. febr. 22. 19:05
16/25 anonim válasza:
Szia. Szerintem tesztelj holnap megint, akkor majd meglátod, hogy erősödik-e vagy sem.
17/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok. még most sem jött meg. ma reggelre nagyon megduzzadtak a melleim, és ma elég idegesítő fejfájásom van, néha hányinger de csak jövőhétre tervezek új tesztelést. szerintetek mennyire élhetem bele magam a babába ?
2012. febr. 24. 14:35
18/25 anonim válasza:
Amíg nem teszteltél pozitívat ne éld bele magad,mert ég bármi lehet. Remélem sikerül a baba:) Én azért a te helyedbe már teszteltem volna, ha már enynit késik szerintem kimuatná a teszt.
20/25 A kérdező kommentje:
Majd holnap reggel csinálok új tesztet. várok hogy biztosra erősödjön. de linkeltem be képet googleról hogy olyan halvány pozi lett a multkori. nagyon fájnak a bimbóim és egyre erősödik a hányingerem. mensinek még most sincs semmi jele. :)
2012. febr. 25. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!