Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
Párommal gyermek ügyön vagyunk, de mikor együttlét után mindig kifolyik a "cucc"... Sikerülhet így is a baba? Mit tehetek, hogy másképp alakuljon?
2012. febr. 21. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinek folyik ki valamennyi, de marad bent elég

különben senki nem esne teherbe

ha zavar, akkor tegyél a feneked alá párnát vagy nyomd fel magad gyertyaállásba, de a "felesleg" így is ki fog folyni, csak egy kicsit később

2012. febr. 21. 11:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Már kezdtem aggódni. :)
2012. febr. 21. 11:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek kifolyik. Ez természetes dolog:)
2012. febr. 21. 11:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Már 4. hónapja próbálkozunk de nem sikerül... :( Kezdek elkeseredni bár tudom, hogy ez a 4 hónap nem is olyan sok. A múlt hónapba késett a havim. Doki nézett mondta, hogy még nem is fog megjönni vagy 2-3 napig biztos de nincs baba. Erre másnap megjött. Azt mondta lehet hormonális oka van. Eddig mindig pontos volt a havim. Most viszont tanácstalan vagyok.
2012. febr. 21. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Képtelenség mindet benntartani :D Attól még jut oda annyi belőle, amennyi kell :))) Sok sikert!
2012. febr. 21. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
4 hónap még nem a világ. Látszik, hogy nagyon rágörcsölsz. ne tedd, mert ettől a görcsös stressztől nem is fog sikerülni. Nekem 28 és 45 nap között jött meg világ életemben. Volt közti vérzés, pecsételés is többször. Még cisztám is. Semmiféle kezelést nem kaptam és kétszer voltam már terhes:) Ha utána olvasol komolyabban, hogyan termékenyül meg a petesejt, akkor azon fogsz csodálkozni, hogy az emberiség egyáltalán fennmaradt:DDDD Nem egy egyszerű művelet zajlik odabent a testedben és annyi feltételnek kell meglennie ott és akkor, hogy csuda:DDD A statisztikák szerint, akik peteéréskor nem védekeznek és teljesen egészségesek, csak 30 % esélyük van a babára. Aiknek rögtön összejön, azok szerencsések. Nekem az első két hónapra a második több, mint fél évre jött össze. Nem tudom miért :DDD Szóval ne csüggedj!
2012. febr. 21. 13:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem épp úgy jött össze decemberben, hogy a párom egy hét után hazajött külfölről, berohantunk a fürdőszobába ( 2 gyerkőcőm elől

XD) és állva csináltuk, azonnal rohantam utána a wc-re, szóval elvileg minden kijött. Ráadásul peteérés után voltam, tehát teljesen esélytelen volt.

Most 12 hetes vagyok :), ja, és 7. hónapban sikerült.

2012. febr. 21. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Huh, csajok. Köszönöm a biztatást, nagyon jól esik. :) Most úgy próbálkozunk, hogy 2 naponta együtt vagyunk. Remélem lesz eredménye. :))
2012. febr. 23. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!