Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Mult vasarnap egyutt voltam a parommal es vedekeztunk, de kiszakadt.Mi csak a vegen vettuk eszre, amikor mar belemfolyt.
Vettunk esemeny utani tablettat es bevettem az eloirasoknak megfeleloen.
szerintetek lehetek terhes?
Koszonom a valaszokat.
2012. febr. 20. 15:20
2/11 anonim válasza:
Én pontosan ugyanígy jártam! Kiszakadt,rohanás esemény utániért,aztán lett egy pozitív terhességi tesztem...kidobtam 6000ft-ot az ablakon..
3/11 A kérdező kommentje:
es megtartottad vagy abortusz lett belole?
2012. febr. 20. 15:42
4/11 anonim válasza:
Megtartottuk:)Semmi sem biztosít 100%-os védettséget,csodálkoztam is,h. a gyógyszer után mégis..
5/11 anonim válasza:
Mennyi idő után vetted be a gy.?
6/11 A kérdező kommentje:
kb 8 oraval utanna. mert akkor kaptuk nyitva az elso gyogyszertart...:( s felek mert bar felvallalna a parom mert dolgozik es 2 es fel eve egyuttvagyunk, en nagyon fiatal vagyok(18)...ezert idegeskedek...
2012. febr. 20. 15:49
7/11 A kérdező kommentje:
s az zavar a legjobban hogy akarmennyire vedekeztunk igy sem biztos hpogy nem lehetek terhes...
2012. febr. 20. 15:52
8/11 anonim válasza:
Hát igen..mondjuk az első gyermekemet én 19 évesen szültem és egy pillanatig sem kételkedtem benne,hogy megtartom-e,a párom 100%-osan mellettem állt.Persze minden eset más és más.Kérdés,hogy Ti mit akarnátok,ha mégis baba lenne...
9/11 anonim válasza:
tisztában vagy vele ,hogy milyen jó érzés az első mosoly, az első szó mama ,az első lépés, ez első simogatás ,az első puszi a GYERMEKEDTŐL????? ez mindenért kárpótol!!!
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, es szeretem a gyerekeket, nem is ezel volna baj..hanem azzal, hogy erettsegi elott allok es nem lenne most jo...
2012. febr. 20. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!