Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, sikerülhetett?

Mit gondoltok, sikerülhetett?

Figyelt kérdés

Jan. 24.-Én jött meg utoljára. Feb.7.ére tenném az ovum. Csak 5.-én voltunk együtt. Mára nemvárom. Mellem ugy fáj mint amikor megjön. Semmi más tünetem nincs. Szerintetek van egyáltalán vmi esélyem? Tesztnek nem látom még értelmét,hacsak nem késik egy pár napot.

Köszönöm előre is a hozzászólásokat.

2012. febr. 21. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Én amikor így vártam, hogy ne jöjjön meg, mindig megjött. Ezért ne rágd magad ennyire, oké? Amikor költözködtünk, és bútorokat cipeltem, és napi másfél doboz cigit szívtam, és két liter kólát ittam, mert tanultam éjszakánként, nappal meg a költözés, na akkkor nem jött meg. Fene érti??? Drukkolok...
2012. febr. 21. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem tesztlsz úgy nem derül ki.Esély az van.
2012. febr. 21. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Jogos. Fogok majd ha késik. :D azt érzem,hogy meg fog jönni meg hihetetlen lenne,ha egy együttlétből lenne baba. Az elő hónapokban 2naponta összebújtunk,ez a hónap meg sajna ilyen gyér lett((

Persze ha megjön,akkor majd legközelebb összejön-remélem! :-)

2012. febr. 21. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig _egy_ együttlétből lesz a baba :))) csak az esély nő, ha nem egyszer csináljátok egy hónapban. De a sikerhez egy bőven elég! :) Sosem lehet tudni. Várj türelmesen és kiderül. Én drukkolok! :)
2012. febr. 21. 11:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Elsőnek: valószínűleg azért alakult így, mert egészen más foglalta le a gondolataidat, nem az, hogy most sikerült-e, vagy sem. Ez is jól bizonyítja, hogy a terhességhez olykor kevés a "fizikai" tényezők megléte. Legalább ilyen fontos, hogy lélekben ne görcsös akarással, és a lehetséges "kudarctól" félve várja az ember a ciklusa végét, hogy aztán összeomoljon attól, hogy "mindenkinek sikerül, csak nekem nem...".

Nagyon sokan írták már itt le, hogy éveken át vártak hiába a "csodára", hőmérővel, ovuteszttel, percre pontosan végzett együttléttel...

Aztán elég volt egy költözés, vagy valami váratlan fordulat az életükben, hogy egy kicsit "kikapcsoljon" az agyuk és ne ez legyen a központi kérdés néhány héten át...

Bocs az offért.:-))Kérdező: légy türelemmel, és főként ne úgy állj hozzá, hogy "van-e valami esélyem?". Persze hogy van! Ha nem ebben a hónapban, akkor a következőben, vagy az azt követőben... Csak ne keseredj el, ne keress "hibát" magadban, ne rettegj előre attól, hogy mi lesz, ha a következő mensid is megjön.

Hidd el, a természet tudja a dolgát, és meg is teszi, amikor eljön az ideje, és a legjobb alkalom.:-)))

2012. febr. 21. 12:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Na szóval a gabriel negativ. Én azt gondolom,hogy ha megfogant volna a kistesó akkor már mutatná. Szóval majd jövő hónapban,ha akar hozzánk jönni egy kismanó akkor jönni fog. Mi várjuk))))
2012. febr. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!