Mit gondoltok? Sikerülhetett?
Figyelt kérdés
holnap van a nem várt napja.csináltam tesztet nem első vizeletből,előszőr alig látható második csík,most 5 perc elteltével a halvány csík erősödött,de még igy is halány.nem élem bele magam,majd még várok 1,2 napot és csinálok tesztet ujra.egyébként semmi mensire utaló jelem nincs csak a derekam fáj meg néha szúr a méhem,és semmi folyásom napok óta olyan száraz vagyok hogy csak na.2010. nov. 26. 10:36
1/16 anonim válasza:
Van eselye, ugyhogy drukkolok neked!!!!
2/16 anonim válasza:
Mindegy mennyire látható a második csík. Ha ott van, akkor a baba is. Gratulálok! :)
3/16 A kérdező kommentje:
jaj lányok nem akarom magam beleélni,már 9 hónapja próbálkozunk,és remélem ez lessz életünk legszebb karácsonya.
2010. nov. 26. 10:43
4/16 anonim válasza:
Írd már meg holnap reggel mi lett az újabb teszt eredménye! Kíváncsi vagyok. :)
5/16 anonim válasza:
Jaaaaj én is várom a holnapi eredményt! Drukkolok nagyon :) Amúgy szerintem babás vagy :)
6/16 A kérdező kommentje:
megigérem megirom nektek.
2010. nov. 26. 12:49
7/16 A kérdező kommentje:
azt szeretném még kérdezni,hogy csütörtökre van a nőgyógyászhoz időpontom,azt már előbb kértem pár hete,szerintetek azért elmenjek legfeljebb csak annyit tud mondani hogy méhen belül van ,és hogy tényleg az vagyok,és szívhang is még csak pár hét mulva lessz ugyis?azért elmenjünk?
2010. nov. 26. 13:03
8/16 anonim válasza:
Menj el!!!
Ha terhes vagy, alig várod majd, hogy orvos is azt mondja, meg hogy méhen belüli.
Majd visszahív kontrollra :)
Drukk, és írd meg, mi van a második teszttel!!!!!
9/16 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet reggeli elsőből halványan ott van a második csík ugyanúgy mint tegnap igaz ez 25 ös érzékenységű de mondjuk egy 10es jobban erősebb lenne nem.
2010. nov. 27. 08:29
10/16 anonim válasza:
Ha ott van halványan a csík, akkor baba is van :) Gratulálok!!! Írj majd a történésekről is, ha van kedved :) Csodás babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!