Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérezheti valaki hogy...

Megérezheti valaki hogy ikerterhes?

Figyelt kérdés
pár napja teszteltem pozitívat, de egyfolytában az ikerterhességre gondolok, folyamatosan ilyen dolgokba ütközöm, ilyen témák kerülnek elő, ilyen képek, cikkek. Valahogyan olyan érzésem van, hogy nem egyedül van a babácskám. Butaság? :)
2012. febr. 20. 12:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát így külső jelekből szerintem nem, de nekem első pillanattól volt "kapcsolat" a magzattal. (Azt is éreztem, hogy el fogok vetélni.) Tudtam, hogy milyen nemű lesz, hogy fog kinézni, stb.

Viszont azt is tudni kell, hogy nagyon sok terhesség indul ikerterhességnek, de az egyik észrevétlenül elhal, utólag ki se lehet mutatni, úgyhogy ebbe azért ne éld bele magad...

2012. febr. 20. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
3. babámnál nekem is folyton ilyen dolgaim voltak, még az UH-n is rákérdeztem, de azt mondták, csak egy baba van, sőt "anyuka, maga úgy látja, hogy két baba van a képen?". Nem, nem láttam úgy, mivel nem vagyok UH-s orvos :) Aztán szülés után azt mondta a doki, hogy a méhlepényen van egy + elsorvadt köldökzsinór kezdemény, szóval elég sokáig kettő baba volt....
2012. febr. 20. 12:49
 3/11 A kérdező kommentje:
Most megyek csak majd orvoshoz, tehát nem tudom ténylegesen mit fog látni a doki. De az biztos, hogy az első kisfiamnál nem éreztem ilyet, ott is tudtam hogy megfogant a baba, és hogy kisfiú lesz, de ikres érzésem nem volt. Meglátjuk! :)
2012. febr. 20. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen érzésem, és tényleg egy baba volt odabent. Produkál érdekes dolgokat az anyai szervezet. :) Majd azért írd meg, hogy mit mondott a doki, kíváncsi vagyok. :)
2012. febr. 20. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Bocsi off leszek, de érdekel, hogy mi volt a dokinál? Ma mész? És egyébként szeretnéd, hogy ikrek legyenek???
2012. febr. 20. 15:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Igen szeretném ha ikrek lennének, nem lenne ellene kifogásom. :) Orvoshoz még most nem megyek, még csak 5 hetes kismami lehetek, várok még 1-2 hetet, hogy szívhangot is hallhassak a dokinál. ;)
2012. febr. 20. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Értem :) Akkor szorítok neked! És várjuk a beszámolót ;)
2012. febr. 20. 15:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen!
2012. febr. 20. 15:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, 3 hete mentem dokihoz, akkor voltam 7 hetes. MOndtam neki, hogy mit érzek, nézte -nézte az ultrahangot és azt mondta szerinte 1, de nézzünk rá 3 hét múlva, mert kétesélyes a dolog. Folyamatosan bennem volt az érzés, hogy nem egy valaki lakik a pocakban. tegnap mentem UH-ra és ketten vannak. Majd írj, hogy nálad mi újság.
2012. febr. 29. 07:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egy 3,1 mm-es baba ül a pocimban, és egyedül van! :)
2012. márc. 5. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!