Lehet rögtön menzi után peteérés? (1-2 nappal)
Ritka esetben még mensi alatt is épp ma olvastam.
De honnan tudod hogy neked akkor volt?Nincs görbéd?Hátha kicsit több infóbol többet ki tudunk bogozni.
Szia!
Peteérés tulajdonképpen bármikor lehet. Spontán is van. Ill. előfordul. Van aki azért nem esik sokáig teherbe mert mindig a ciklus közepére összpontosít és közben a ciklusa elekén van a pé. De ettől még lehet normál hosszú a ciklusa.
Nekem is 26 naposak a ciklusaim és a múlt hónapban a mensim 5 napján sikerült. Nekem 2-3 napos a vérzésem, szóval együtt voltunk. Spontán, nem számolgatva mint általában középidőben(évek óta nem jön a baba ezért a középidőm időzítve van).
Szóval sikerült. Sajnos a baba nem maradt meg, de a válasz azt hiszem adva van. Lehetséges. Nekem az 5. napra ha rászámoltam egy hetet volt barnázásom(bár ez pont a pé idejére esett, illetve pár nappal későbbre, de a hőm már rég magasan járt). Sajnos leesett a hőm és a doki figyelmen kívül hagyott így elvesztettük.:(
Nagyon sok sikert Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!