Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teljesen el vagyok keseredve!...

Teljesen el vagyok keseredve! Nem reagáltam semmit sem a clostira . Szó szerint semmit! Most felírt egy injekciót (Fostimon), hogy a következő ciklusban 3X beadja! Használt már ilyet valaki?

Figyelt kérdés

Segített?

Azt mondta a doki, ha erre sem reagálok, akkor irány a Kaáli intézet ... rettenetesen félek, hogy tényleg ott fogok kikötni ... rendeteg vizsgálat, csomó hormon ...

Akik hasonló helyzetben vannak, Ti hogy viselitek? Hogy álltak hozzátok? Segítettek?

2009. jún. 5. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az egyik kolléganőmnek ilyet adtak. de ő 5ször kapta, és utána kapott egy tüszőrepesztőt is. és lám-lám :) most 5 hónapos terhes :) ha van még kérdésed írd le és megkérdezem tőle :)
2009. jún. 5. 09:45
 2/11 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy?

Ő is kapott előtte clostit? Nekem PCO-m van, s szedek mercformint!

Ő is ennyire reménytelen eset volt, hogy nem reagált semmire? Mennyi érett tűszője lett?

Köszönöm szépen, hogy megkérdezed Tőle!

Puszi érte! :)

2009. jún. 5. 10:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Mármint: Aranyos vagy!!! - nem kérdőjellel!
2009. jún. 5. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Ő is pcos volt! megműtötték novemberben és januárban kezdték kezelni az injekciókkal és rögtön teherbe is esett. pécsen volt dokinál. neki nem jött meg előtte egy éve a mensije, utána jöttek csak rá, hogy beteg.
2009. jún. 5. 10:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem a mensimmel minden rendben, nem azt mondom, hogy tökéletesen szabályos, de 28-31 nap között mindig megvan!

...

Ez most azért egy kis reménysugár ám!!!, hogy Ő is PCO-s volt, nem reagált a clostira, de erre az injekcióra igen!

Én Győrben járok ... nagyon megbízom a dokiban, de rettenet megijedtem, mikor felhozta a Kaáli intézetet!

...

Volt valami mellékhatása az injekciónak?

Érzett valamit mikor kapta?

2009. jún. 5. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem érzett semmit! minden az előírtak szerint ment :) ikerterhessége volt, de az egyik felszívódott! fia lesz és nagyon boldog :) ne keseredj el, legyél türelmes, neki 3 hónap leforgása alatt összejött a baba :) mi 6 hónapja próbálkozunk, de semmi :( pedig minden ok, voltunk dokinál is.
2009. jún. 5. 10:34
 7/11 A kérdező kommentje:

Bárcsak nálunk is lenne már valami ... nem kell mindjárt baba, csak tudjam, hogy alakulok!

...

Köszönöm a bíztatást, meg a segítséget! Ha valami esetleg még eszembe jutna, akkor írhatok ide, s megkérdezed nekem a kolléganődtől?

2009. jún. 5. 10:39
 8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon GRATULÁLOK a pocaklakójához! :):):)
2009. jún. 5. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetesen :) de inkább privibe írj, úgy könnyebben megtalálom és hamar tudok rá reagálni :) minden jót!
2009. jún. 5. 10:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedvességed, akkor majd privát e-mailt küldök, ha felmerül bennem valami!

További szép napot Neked!

2009. jún. 5. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!