Teljesen el vagyok keseredve! Nem reagáltam semmit sem a clostira . Szó szerint semmit! Most felírt egy injekciót (Fostimon), hogy a következő ciklusban 3X beadja! Használt már ilyet valaki?
Segített?
Azt mondta a doki, ha erre sem reagálok, akkor irány a Kaáli intézet ... rettenetesen félek, hogy tényleg ott fogok kikötni ... rendeteg vizsgálat, csomó hormon ...
Akik hasonló helyzetben vannak, Ti hogy viselitek? Hogy álltak hozzátok? Segítettek?
Aranyos vagy?
Ő is kapott előtte clostit? Nekem PCO-m van, s szedek mercformint!
Ő is ennyire reménytelen eset volt, hogy nem reagált semmire? Mennyi érett tűszője lett?
Köszönöm szépen, hogy megkérdezed Tőle!
Puszi érte! :)
Nekem a mensimmel minden rendben, nem azt mondom, hogy tökéletesen szabályos, de 28-31 nap között mindig megvan!
...
Ez most azért egy kis reménysugár ám!!!, hogy Ő is PCO-s volt, nem reagált a clostira, de erre az injekcióra igen!
Én Győrben járok ... nagyon megbízom a dokiban, de rettenet megijedtem, mikor felhozta a Kaáli intézetet!
...
Volt valami mellékhatása az injekciónak?
Érzett valamit mikor kapta?
Bárcsak nálunk is lenne már valami ... nem kell mindjárt baba, csak tudjam, hogy alakulok!
...
Köszönöm a bíztatást, meg a segítséget! Ha valami esetleg még eszembe jutna, akkor írhatok ide, s megkérdezed nekem a kolléganődtől?
Köszönöm a kedvességed, akkor majd privát e-mailt küldök, ha felmerül bennem valami!
További szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!