A nem várthoz képest mikor és mi volt az első jele annak, hogy babát vársz?
Nem tudom, hogy most azért járok többet WC-re, mert a szervezetem játszik velem, vagy csak alapból, hogy többet ittam, vagy megfogant egy várva-várt piciny élet...
Egyébként 29-ére nem várom.
Hát nekem az első terhességem nem volt egyszerű!Annyit hánytam,hogy kórházban kötöttem ki...Aztán a végén meg túlhordtam és minden másnap szülésig magzatvizet is vettek tőlem!De egyébként minden rendben zajlott a 9 hónap alatt és a szülés is komplikációmentes volt..persze a fájdalom leírhatatlan!!!! De a boldogság is :)
Sok sikert!
12. válaszolóm!
Azóta mi a helyzet?
Domanett, mit teszteltél? Vagy félreértettem és 1-én akarsz tesztelni?
Én most még ha akarnék se tudnék, mert kénytelenek voltunk hazajönni a szüleimhez pár napra. Nem akarom, hogy megtudják, hogy munkálkodunk az unokájukon. Viszont itt rengetegen ismernek és hamarabb megtudná anya vagy apa, hogy tesztet vettem, mint tesztelnék. Szóval most még mindenképpen várok vele, 29-e előtt úgy sem akartam. Amúgy még pluszba olyat érzek az alhasamban, mint a hasában az ember mikor sokat evett. Ezt egyfolytában, szurkálgatás viszont most nincs már egy ideje. A melleim érzékenyek, duzzadtak, de ilyen volt már menszi előtt is. Meg fogalmam sincs, hogy lehetett e jel, de pár napja este hányingerem volt. Azóta semmi ilyen se reggel, se este, se napközbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!