Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a mehnyaknyakban...

Akinek a mehnyaknyakban elpusztulnak a spermiumsejtek, hogyan sikerult teherbe esni? Volt akinek spontan osszejott?

Figyelt kérdés
Minden rendben nallunk, de megolom a katonakat, volt ket inszem, de sajnos nem sikerult. Volt akinek spontan osszejott?

2012. febr. 18. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk végül lombikkal. De lehet inszemmel is sikerült volna, csak mindig a jobb oldalamon ért a tüsző (2 havonta csinálták) és később kiderült, rossz a jobb petevezetékem, pedig volt hsg-m, de ez miatt esély se volt...
2012. febr. 18. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

bocs az off-ért.

Had kérdezzem meg,hogyan derült ki ez a gond nálatok?

2012. febr. 18. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

én csak az 1. hsz-ó vagyok. PCT teszttel nekünk.

Nálunk úgy van, hogy vettek belőlem mintát, férjem meg leadott és összetették, mikroszkóp alatt nézték, nem volt benne élő spermium.

Máshol aktus másnapján vesznek a nőből mintát, nézik van-e benne élő spermium.

2012. febr. 18. 21:18
 4/6 A kérdező kommentje:

Hat nallunk meg ugy neztek, hogy aktus utan 8 oraval vettek a mehnyaknyakbol mintat es megneztek mikroszkop alatt. Nem elt egy sejt sem.

Amugy ugy derult ki, hogy semmi szervi bajunk nem volt, hormonok ok es akkor javasoltam a dokinak, hogy nezzuk meg a nyakot.

2012. febr. 19. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Amugy ot eve mar, hogy nem sikerul, de meg inszemmel sem.
2012. febr. 19. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megmondanád, hogy pontosan mi volt ennek az összeférhetetlenségi vizsgálatnak a neve?

Én is szeretném kérni az orvostól...

Köszönöm előre is válaszod.

2012. ápr. 19. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!