Ez mitől lehet? Tapasztalataitok, bővebben lent?
Hétfőn 13-án kellett volna megjönnie, átlag 27 napra jön meg a mensim, de most elmaradt. Ma már a 31. napon járok, de még mindig semmi. Ma vettem egy tesztet: pregnasens és
a reggeli, de második vizeletből megcsináltam. Negatív lett. Szerintetek is nem vagyok terhes? De akkor mért késik???
Én.
Vasárnap kellett volna megjönnie, de még mindig semmi, mai tesztem is negatív :(
Lehet késői peteérés is nálad, vagy ha nem vagy szerencsés akkor valami hormonzavar esetleg.
Nekem sajnos a hőm is fent van már 21. napja mégsincs baba :((
Kedves utolsó, sajnálom...Nem tudom mitől lehet ez.
Hányingerem az van folyamatosan,de nem durván, csak émelyeg a gyomrom, melleim feszülnek, teltebbnek is érzem. Akkor még várjunk? Ciklus.hu-n vezetem én is a mensiet, eddig nem volt még ilyen. Ő lenne a 3. baba ha összejönne.
A ciklus.hu szerint ma volna az utolsó mensis napom, de eddig semmi...
Te mikor tesztelsz újra?
Ilyenkor amúgy mi van, ha nincs baba, de mensi sincs?
Neked van valami egyéb tüneted?
Nekem minden PMS-es tünetem megvan a szokásos mellfájdalmam kivételével ( feszültség, sírósság, petefészek szurkálás, "mindjárt megjön" érzet ).
Jövő hét közepe felé elmegyek a nőgyógyászomhoz ha addig nem jön meg, amúgy is akartam menni, hátha már foglalkozik velem.
Fél éve hazudtam azt,hogy már 1 éve várjuk a babát, akkor azt mondta, ezzel 2 év sikertelenség után menjek vissza.
Hiába mondtam, hogy 30 múltam és 2-3 gyereket szeretnénk, nincs időnk várni annyit...
Ha ezt tudom, eleve 2 év próbálkozást mondok.
Ja, amúgy ilyenkor lehet ciszta is amitől tartok.
De pont ma már meguntam a tesztelgetést, csak fájdalmat okozok magamnak, hiszen úgyis mindig csak negatív, így szerintem a dokiig nem is tesztelek már.
Még valami:
Hiába volt reggeli a vizelet, ha előtte már pisiltél (akár hajnalban), lehet, hogy csak nem volt megfelelően koncentrált.
Remélem én is hogy semmi komoly..Nekem már van két kicsi fiam, és most itt vagyok ahol a part szakad. Szeretnék egy kislányt, a nagyobbik fiam is szeretne egy hugit,a kicsi még nem beszél...
Ha a hétvégén nekem sem jön meg, hétfőn én is felhívom a doktoromat, és kérek tőle egy időpontot. Amúgy is aktuális lenne. Van ,ég egy terhességi tesztem, de azt még nm akarom felhasználni.
Az az igazság, hogy őt akit talán várok, nem terveztük, úgyhogy vissza számolni sem tudnék, hogy mikor voltunk együtt.
Viszont nagyon örülnék, ha összejönne. 25-ös érzékenységű tesztet kaptam a patikába,, ami már beágyazódás utáni 3. napon kimutatja a terhességet (állítólag)...
Most enyhén szólva is de megijedtem attól amit írtál...
Remélem semmi gond nincs velem, az biztos hogy a 3. tesóm is ilyen véletlenszerű cisztának hitt dologból született...Ott sem tudták anyáék, hogy mi van...
Nagyon félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!