Milyen ha a petezsák elmegy?
Ezt nem èrtem.Egyèbkènt biztosan terhes voltàl? Mennyi idos? Sajnos nekem (is) volt egy sikertelen terhessègem,a 11. hèten derult ki,hogy nem fejlodik a magzat.En nem Magyarorszàgon èlek,itt nem "ugrottak" rogton a mutètnek,gyogyszerrel uritettèk ki a mèhem.Nekem kilokodott a petezsàk,màr nagyobb volt,mint a fèl tenyerem.Egyrèszt abszolut èreztem mikor kiurult,ez nekem a wc-n ulve tortènt,de làttam,egy nagy barnàs-vères kocsonyàs anyag volt,nem igazàn tèveszthettem ossze semmivel.Nem olyan,mint mikor erosebben menstruàlsz ès esetleg alvadt vèrdarabkàk vannak benne.Egèsz màs. Az viszont elofordulhat,hogy megfogantàl,de màr nem tudott jol beàgyazodni a petesejt.Ez sok novel elofordul.Ilyenkor kèsik a menzesz ès erosebb a megszokottnàl. Ezt orvos meg tudja àllapitani,ilyenkor ugyanis megnagyobbodik a mèh.
Az orvos hozzààllàsàt nem èrtem.O nem àllapitott meg terhessèget csak cisztàt? Egyàltalàn Te teszteltèl pozit? A ciszta elfakadhat magàtol,ez igaz,de az olyan inkàbb mint mikor bepisil az ember kicsit,àtlàtszo,vizszeru.Nem nagy alvadt vèrdarab...
En mindenkèpp felkeresnèk egy nodokit.Ha tènyleg terhes voltàl,de elment sajnos,meg kell nèzetni,kiurult-e minden oda nem valo a mèhedbol,a kèsobbi gondok,esetleg elfertozodèsek elkerulèse èrdekèben.
Kivànom,hogy minden jol alakuljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!