Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen ha a petezsák elmegy?

Milyen ha a petezsák elmegy?

Figyelt kérdés
reggel felkeltem és éreztem hogy nagyon megjött.kimentem és elég nagy sötét alvatvért találtam a betétben.ez lehet a petezsák???cystám van.vagy inkább a cysta??már elég rég pecsételődök február eleje ota.voltam dokinál azt mondta hogy ő inkább nem akar beleavatkozni a természetbe.
2012. febr. 16. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy?? Ezt most nem értem. Hány hetes terhes vagy? Te jó ég milyen orvosod van? Kellett volna utrot írnia, mi az hogy nem avatkozik bele? Nem tudom mi lehet, de ha azóta is vérzel valószínű vetélés de az se biztos. Nem tudsz elmenni valamilyen másik dokihoz?
2012. febr. 16. 12:44
 2/10 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy az voltam de késett is.egy hetet.aztán csak pecsételődés jött majd most picit erősebb.gondolom azért nem akart beavatkozni a természetbe hogy hátha kiürül a cysta.állítolag a legjobb orvos.nem tudom mert azota nem olyan sok mióta az kijött.
2012. febr. 16. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem èrtem.Egyèbkènt biztosan terhes voltàl? Mennyi idos? Sajnos nekem (is) volt egy sikertelen terhessègem,a 11. hèten derult ki,hogy nem fejlodik a magzat.En nem Magyarorszàgon èlek,itt nem "ugrottak" rogton a mutètnek,gyogyszerrel uritettèk ki a mèhem.Nekem kilokodott a petezsàk,màr nagyobb volt,mint a fèl tenyerem.Egyrèszt abszolut èreztem mikor kiurult,ez nekem a wc-n ulve tortènt,de làttam,egy nagy barnàs-vères kocsonyàs anyag volt,nem igazàn tèveszthettem ossze semmivel.Nem olyan,mint mikor erosebben menstruàlsz ès esetleg alvadt vèrdarabkàk vannak benne.Egèsz màs. Az viszont elofordulhat,hogy megfogantàl,de màr nem tudott jol beàgyazodni a petesejt.Ez sok novel elofordul.Ilyenkor kèsik a menzesz ès erosebb a megszokottnàl. Ezt orvos meg tudja àllapitani,ilyenkor ugyanis megnagyobbodik a mèh.

Az orvos hozzààllàsàt nem èrtem.O nem àllapitott meg terhessèget csak cisztàt? Egyàltalàn Te teszteltèl pozit? A ciszta elfakadhat magàtol,ez igaz,de az olyan inkàbb mint mikor bepisil az ember kicsit,àtlàtszo,vizszeru.Nem nagy alvadt vèrdarab...

En mindenkèpp felkeresnèk egy nodokit.Ha tènyleg terhes voltàl,de elment sajnos,meg kell nèzetni,kiurult-e minden oda nem valo a mèhedbol,a kèsobbi gondok,esetleg elfertozodèsek elkerulèse èrdekèben.

Kivànom,hogy minden jol alakuljon!

2012. febr. 16. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
amikor voltam multhét előtti csütörtökön nem mondta hogy terhes vagyok.de miota a cystára szedek gyogyszert mindig pontosan megjött.ami egy kicsit furcsa ha vetéleés lett volna akkor az görcsökkel járna.nem?nekem nem voltak görcseim.remélem hogy nem baba volt mert már nagyon szeretnénk egyet.tesztet nem csináltam mert amikor már rávettem magam hogy csináljak egyet addigra pecsételtem.mivel ez elhuzodott elmentem a dokihoz és ő meg csinált uh és nem mondta hogy baba van.tehát lehet hogy nem az volt.
2012. febr. 16. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen,gondolom a vetèlès gorcsokkel jàr,bàr minden szervezet màs ès màs.Nekem nagy fàjdalmaim voltak,de èn màr 11 hetes voltam.Nàlad meg sem àllapitottàk a terhessèget.A petezsàk màr làtszodik,ha az orvos nem làtta,nem hiszem,hogy vetèlèsed lett volna.De èn elmennèk dokihoz,mondjuk egy màsikhoz,elmondanèk mindent pontosan ès kèrnèk egy teljes kivizsgàlàst.A cisztàt is nèzzèk meg,ill. irtad,hogy barnàzol,ez esetleg hormonproblèmàra is utalhat.Nem ijesztgetlek,de a kivizsgàlàs megèr annyit,hogy megnyugodj.
2012. febr. 16. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:
oké köszi.kedden akartam visszamenni.akkor ne várjak addig?
2012. febr. 16. 13:47
 7/10 A kérdező kommentje:
de kezelik a cystát.elvileg ettől a gyogyszertől rendbe kéne hogy legyen az endokrinologusom azt mondta hogy lehet sok ez az adag de a kevesebb meg nem hozta meg.majd mikor következöleg megjönn akkor kell elmenjek vérvételre.
2012. febr. 16. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
En nem szeretnèk ès nem is merek azzal kapcsolatban tanàcsot adni,hogy vàrj-e keddig vagy sem.En nem orvos vagyok.:( De kivànom,hogy minden jol alakuljon!
2012. febr. 16. 13:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Esetleg egy teszt megmondja terhesség volt-e vagy sem! 2 hétig még kimutatható a hcg! Ha pozitív na akkor doki minél hamarabb, viszont ha negatív, ráérsz kedden menni mert akkor egy erősebb mensi volt
2012. febr. 16. 14:03
 10/10 A kérdező kommentje:
oké köszi
2012. febr. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!