Szerintetek 14.8 x 9.2 mm petezsák és 2. 0 x 2.5 mm nem nagy egy 5+2 hetes terhességhez?
Gondolom visszahívott a doki...!?
Az meg jó,hogy már van szikhólyag is!
Nyugi, ott lesz a baba!! :DD
Nekem is ekkora volt a petezsák ennyi hetesen!
Gratula!
Minden rendben lesz, ne aggódj Drága Niki!!! :)
Jó helyen van a Babád és csodaszép 9 hónap elé nézel!!!
Csak pozitívan!!!!! :)
Puszillak!!! :)
Köszönöm csak hát aggódok:)
Igen visza hivott a doki jövö hétre de sok helyen kisebb petezsákot olvastam vagy ha ekkora volt volt már baba is
Majd megirom mi volt a dokinál:)
14:19-es vagyok, Dia! :)
Már nem vagyok a Hoxán aktív fórumozó. Amikor írogattam rendszeresen, nem tudtam egyáltalán másra terelni a gondolataimat, mindig csak a Babán kattogtam! Így nyáron úgy döntöttem csendben maradok. :) Bár még most sincs Bébike, de már nem csak erre gondolok és ez jó! :)
Viszont van pár lány (közöttük Te is) akit nagyon megszerettem és nyomon követem a Velük történteket!! Nagyon örültem a ++++ tesztednek!!!!!!!!!!! :)
És tényleg lazíts!! Ezúttal minden rendben lesz!!!! Júliusban megszületik a Ti Drága Babátok!!! Nagyon megérdemled a boldogságot!!!!!
Puszillak!!!!
Bocsi de esetleg egy nevet mondanál mert igy nem tudom ki vagy és jól lenne tudni?esetleg te léptél ki magadtól a fórumról pár hete?
De ha lesz baba gondolom jösz vissza:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!