Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit jelent pár csepp friss...

Mit jelent pár csepp friss vér (rózsaszínes, pirosas)? Ilyen volt kb a 8. dpo-on és most is a 14. dpo-n. Köszönöm, ha elolvasod.

Figyelt kérdés

A toalett papír lett olyan. Enyhén érzem a hasam, de nem mensi szerűen, hőm ma is magas volt.

Tudom, hogy nem lehet egyértelműen megválaszolni, de hátha ti is találkoztatok már ilyennel.

11. dpo-n negatívat teszteltem 25-ös érzékenységűvel.

Kétségbe vagyok kicsit esve, mert már nagyon reménykedtem. Arra gondoltam, hogy esetleg a 8. napi lehetett a beágyazódás miatt, de hogy a mostani... Már megint meg fog jönni?! Már megint beleéltem magam, hogy terhes vagyok. Már beszélek is a pocakhoz...áááááá be fogok zizzenni.

2012. febr. 16. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hát nekem is hasonló a helyzet, de eddig csak egyszer véreztem. A dpo-t nem tudom, mert az ovum pontos napját nem tudtam belőni, de a ciklusom 14-18. napja között volt. Utána a ciklus 22. napján lett kis vér és a 23. napon barnáztam. Ma a 24. napom van és 31 naposak a ciklusaim általában. A cicim már néhány napja fáj és időnként mindjárt megjön érzésem van. Lehetett beágyazódás, de horminszint változás, kis sérülés is. Igazából én sem tudom nálam mi okozhatta:))) A tesztről meg annyit, hogy egy korábbi terhességemnél a 31. napon még negatív, a 37-en meg pozi lett 31 napos ciklusok mellett.
2012. febr. 16. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Van görbéd? 11. napon még korai volt a teszt!
2012. febr. 16. 12:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött.

Köszönöm a válaszokat.

2012. febr. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!