Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha me megjött?

Lehetek terhes, ha me megjött?

Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy fiúval, és történt egy baleset. Lecsúszott az óvszer, de úgy tűnt minden benne maradt. Ma pedig megjött. Megnyugodhatok szerintetek?:)
2012. febr. 16. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

most mit kell oltogatni a kérdezőt h felelőtlen? úgy fel tudtok idegesíteni az ilyen dumákkal!!! a gumi igenis előfordul h lecsúszik, sőőőőt az is előfordul h valakinek megjön a menstruációja mégis terhes. tudjátok ti milyen egy felvilágosító óra???? elmondják hogy: "ha szexelsz és nem védekezel akkor teherbe eshetsz, ezért mindig használjatok óvszert, mert nem csak a nem kívánt terhességtől véd meg, de a nemi úton terjedő betegségektől is!"

hát körülbelül ennyi... egy felvilágosító órán senki nem tér ki a részletekre hogy ovuláció... meg hőmérőzés... meg peteérés... Jézusom!!!!

szóval nem valószínű h terhes vagy!

2012. febr. 16. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy a gumi lecsúszik, az nem felelőtlenség! Szerintem nem vagy terhes
2012. febr. 16. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:

úgy úgy.... ha fel sem csúszott volna az a gumi az lett volna felelőtlenség!

ilyen esetekre (is) találták fel a 72 órás bogyót

2012. febr. 16. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
áruld már el h volt az a gumi felhuzva ha lecsúszik...az emberek 99% a erre oda figyel neki nem csúszik le....
2012. febr. 17. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:

14-es, velem már jópárszor előfordult, hogy lecsúszott:) Látszik, nem igazán szereted "keményen" csinálva:)

És nem is lehet mindig érezni, hogy lecsúszik, az a legrosszabb. Ezért szoktam ellenőrizni néha.. főleg a vége felé.

2012. febr. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!