Lehetek terhes, ha me megjött?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltam egy fiúval, és történt egy baleset. Lecsúszott az óvszer, de úgy tűnt minden benne maradt. Ma pedig megjött. Megnyugodhatok szerintetek?:)2012. febr. 16. 07:44
1/15 anonim válasza:
Istenem......
nem vagy terhes! De nem sok kell h az legyél! Felelőtlen vagy!
2/15 anonim válasza:
TE sulid se volt felvilágosító óra?
3/15 anonim válasza:
Ha ez együttlét után rögtön megjött biztos,hogy nem maradtál terhes hiszen nem volt peteérésed.Én ezt nem mondanám felelőtlenségnek.Mással is történt már ilyen...
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, gondoltam, de azért még nyugtalan voltam..
2012. febr. 16. 08:18
5/15 anonim válasza:
Lehetsz terhes. Ismerek olyat, akinek 3 hónapon keresztül megvolt a vérzése, terhesség alatt. Nézz utána a dolognak.
Az más kérdés, hogy erre kicsi az esélyed.
6/15 anonim válasza:
Menstruáció allat is teherbe lehet esni. Kicsi a valószínüsége, de lehet. Hát még menzesz előtt egy nappal!
7/15 anonim válasza:
miért ne lenne felelőtlen az az ember aki lusta gumit huzni ugy van vele ááá nem leszek terhes.
aztán meg parál!
ezt hivják felelőtlennnek
8/15 A kérdező kommentje:
Használtunk óvszert. Meg is említettem.
2012. febr. 16. 11:24
9/15 anonim válasza:
Írd be a googleba peteérés kalkulátor.Hasznos információkat tudhatsz meg.Hát ha így jobban megnyugszol.Szép napot.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 16. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!