Ezek lehetnek korai tünetek? Ti éreztetek valamit ennyire korán?
Február 20-án kellene megjönnie (vagyis inkább nem kellene). Pár napja nagyon érzékeny a mellbimbóm, ha hozzáérek, szinte fáj, és étvágyam sincs. Amin teljesen meg vagyok lepődve, az az, hogy alapból édességmániás vagyok, ha nem eszek minden nap legalább egy túrórudit, akkor megőrülök, de most egyszerűen nem kívánom az édeset. Nagyon örülnék a babának, és nem akarom bebeszélni magamnak a tüneteket, de ezeket tuti érzem. Menzesz előtt nem szoktam ilyesmit érezni. Peteérésem február 2-5. között volt, ez idő alatt is együtt voltunk a párommal.
Érezhetek ilyen korán tüneteket???
így van fő a pozitív hozzáálás!
összefog neked is jönni!
de az tényleg igaz ha rá görcsöl annál nehezebb és sokszor valakinek azért nem jön össze mert rá görcsöl nagyon!
Utolsó! Köszönöm! Én is szorítok nektek, hogy mihamarabb összejöjjön a babó!
Egyébként attól tartok én is, hogy csak beképzelem a tüneteket, vagy ha még valósak is, csak a menzesz jelei. Majd jövőhéten meglátjuk.
12 es vagyok.
igen nagyon nehéz nem ezen agyalni...
de hát sajnos szinte minden nőnél ez a baj hogy nagyon rá görcsöl a dologra!
de hát valamikor csak össze jön!!
Reméljük minél hamarabb!!! :)
Igen reméljük! :)
Úgy kell hozzáállni, hogy ha nem is most, de hamarosan összejön! Ezt bele fogom szugerálni az agyamba. :) És így lesz! Hiszek benne.
Kedves utolsó, gratulálok! De jó neked! :)
Megkérdezhetem, mióta próbálkoztatok? Első baba lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!