Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen fájdalmat éreztetek...

Milyen fájdalmat éreztetek korai terhességnél a hasatokban?

Figyelt kérdés
Nekem eleinte csak feszített, mint hasizomgyakorlat után. Most 5 hetesen meg inkább olyan, mintha sugározna le a hüvelyemben. Érzett még valaki ilyet? (majd csak 6 hetesen megyek orvoshoz)
2009. márc. 4. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
én hasszurkákat éreztem!
2009. márc. 4. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is hasszurkát éreztem,meg olyat is mintha alulról egy késsel szurkáltak volna időnként.
2009. márc. 4. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak nyilallás szerű fájdalmak,majd frászt kaptam,hogy elveszítem a babám,de kiderült,hogy minden oké,csak a méhem nő,azt érzem.
2009. márc. 4. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Én semmilyen fájdalmat nem éreztem.
2009. márc. 4. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is éreztem ezt és a hasszurkát is meg a mensi???szerü görcsöket.(azért tettem oda kérdőjelet,mert nekem mindig észrevétlen volt!)29 hetesek vagyunk és a mai napig van hasszurka és nyilalás is.Tegnap voltam orvosnál kicsit tágultam,de mielőtt bárki kombinálna KIHANGSULYOZOM ÉN MÁR SZÜLTEM 1X!!!Így a rugalmasság miatt már előfordulhat ez.
2009. márc. 4. 16:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Tompa fájogatást középen és kétoldalon húzó fájást.
2009. márc. 4. 16:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt mindenféle: mensiszerű görcs, hirtelen belenyilalás a hüvelyembe meg olyan rángatózó, épp álltam akkor és az egész testem beleremegett, hirtelen nyilalás valamelyik oldalon, izomlázszerű feszülés, hirtelen hasi fájdalom.

Hát mindez így elég rosszul hangzik, de csak igyekeztem mindent felsotolni.:)

21 hetes kismami

2009. márc. 4. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Leginkább égett lent a hasam és volt vmi tompa enyhe fájás is.Persze nem mindig de amikor igen akkor persze szívrohamot kaptam.:)
2009. márc. 4. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!