Hormonprobléma esetén mennyi időnként csinál kontrollt a doki?
Szia! Sajnos nem tudom mi az az FHS! arra nem tudok válaszolni!
Nekem magas a prolaktinem és én is bromokriptynt kaptam rá napi 2X1-et. Nekem a doki azt mondta hogy szedjem pár hónapig, és ha nem leszek babás akkor utána megnézi megint vérvétellel hogy kell-e esetleg emelni az adagot, vagy teljesen levitte a prolaktinszintemet a bogyó!
Azt is mondta ha alacsony az nem baj, tehát ha az adag egy picit sok és alacsony volt a szint a vérvételig az nem probléma, és akkor csökkentjük az adagot!
Remélem azért tudtam segíteni egy picit...
Szia!Én márciusban voltam vérvételen ott derűlt ki,hogy a pajzsmirigyem nem jó.Elküldött p.ambulanciára mondta,hogy ott fogok kapni gyógyszert és ott azt fogják mondani szedjem egy jó hónapig majd menjek oda vissza ellenőrzésre.Utána kell csak vissza mennem a nődokihoz akkor már ő is okosabb lesz ha látja a javulást!
Kaptál rájuk gyógyszert?Mert ha igen akkor szerintem egy hónap múlva vissza mehetsz egy ellenőrzésre!
Remélem segítettem egy kicsit :-)
nekem is magas prolaktinszintre irt fel az orvosom bromkriptin 2x1 et 10 napig majd csak egyet .
mult honapba mensi utan vaoltam nala ,es azt mondta szedjem a gyogyszert majd a kovetkezo mensi utan azonnal menjek vissza. Szerintem varj egy mensit es utanna irany vissza a doki ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!