Melyiknek hihetek?

Figyelt kérdés
Az ovutesztem negatív, ma vagyok a 14. ciklusnapomon és tojásfehérjés nyákom van. Van ovus fájdalmam is, derekam is fáj, ezek eddig nálam mind az ovulációra utaltak, de az lh tesztem ugyanolyan, mint máskor.

2012. febr. 15. 14:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Anno az előző terhességem előtt semmi gondom nem volt az lh tesztekkel. Mindig szépen mutatta a pé-t.
2012. febr. 15. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Én szombat óta tesztelek, és mindíg negatívak voltak. Fájdalom, nyák volt. Tegnap még a pisilés is nagyon fájt, teszteltem, először semmi. Vissza raktam a tokjába. 10p megnéztem, és olyan pozitív volt, hogy csak na.
2012. febr. 15. 14:14
 3/4 A kérdező kommentje:
előttem itt a teszt, de még mindig semmi. :( Lehet este 7 körül csinálok mégegyet, hátha akörül lesz az lh csúcs.
2012. febr. 15. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyan így voltam én is, ráadásul a mikroszkóp is páfrányosat mutatott. Voltunk együtt a párommal, 20.-ra nem várom, majd meglátjuk.
2012. febr. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!