A halvány 2. csík is terhességre utal?
Szia!
Nekem először halvány volt... most 3 éves ikrek.
Szóval lehet terhesség a a halvány csík, csak annyit jelent, hogy még kevés HCG hormont termel a szervezeted.
De bizony, hogy csík az is:) napról napra több lesz a HCG, szóval minnél korábban tesztelsz, annál halványabb.
Barátnőm dec. 31-én tesztelt egy nagyon nagyon halványat. Pont aznap kellett volna megjönnie. Másnap reggel egy jobb teszttel tesztelt egy stabil pozitívat:)
Szikhólyagot (petezsákot) fog látni, szívhang még nem lesz.
Én is 5 hetes vagyok. 4 hetesen nagyon halvány csík volt, 5 hetesen már erősebb. Jövő héten még erősebb lesz a csík, ha minden oké.
Mikor volt az utolsó mensid?
Mástól is lehet halvány csík, pl. ciszta vagy hormonok, gyógyszerek. DE!!! ha terveztétek a babát, doki nem talált nálad semmi ilyesmit, vannak tüneteid esetleg akkor valószínűleg ez a halovány csík babát jelent. :)
Nekem mind a két terhességem egy iszonyat halvány csíkkal kezdődött. Az elsőnél a 32. napos ciklus 33. napján teszteltem és olyan halvány volt, hogy alig látszott, forgatnom kellett. Aztán 2 nap múlva már szép csík lett. Második babámnál ugyanez volt. :) Szerintem tesztelj még egyet, ha baba van erősebb lesz a csíkod is és megnyugszol. :)
A halvány csík lehet több dologtól is. Álpozitív különböző gyógyszerektől (pl. Pregnyl) lehet cisztától, méhen kívüli terhességtől, és van,akinek 2 napig pozitív aztán még is megjön.
Szerintem ne stresszelj feleslegesen,majd a dokid este megnyugtat! Drukkolok,hogy az a csík erősödjön!
# 5/9 ma 13:52 vagyok
Nekem is január 9 az utolsó mensi.
Kíváncsi vagyok, mi lesz ma este veled, mindenképpen írj!!! Nagyon érdekel! Én csak 3 hét múlva megyek orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!