Ha a terhességi teszten halvány a teszt csík, az terhességre utal vagy esetleges cisztánál is ilyen?
6 napja barna nagyon enyhe folyásom van, ma teszteltem reggel halvány 2 csíkosat, és később délután is egyet, de az még halványabb lett (azért én láttam :). Félek, hogy esetleg beleélem magam és esetleges ciszta miatt van, bár nagyon remélem, hogy baba van a dologban.
A cisztánál erős, vagy halvány a csík?
Köszönöm a válaszokat!
Az első válaszoló tökéletesen írta!Mielőbb doki,mert a barnázás nem jó ha terhes vagy:-(
Sok sikert!:-)
Köszönöm a válaszokat!
Ma megyek dokihoz, ha tud fogadni bejelentkezés nélkül. Remélem minden rendben lesz.
Felhívtam a dokit és azt mondta, hogy felesleges még mennem hozzá, mert valószínűleg még nagyon korai lehet a terhességem, így semmit sem látna még (mindig rendszertelen a menzeszem és az első babámnál is 2 héttel kisebb volt a terhességem, eltolódott a peteérésem.) Valószínűleg most is ez van, így jövő héten kell mennem, akkor már ultrahangot is csinálnak.
Addig most elkezdtem szedni Elevitet és reménykedek (a barnás folyás már megszűnőben van, úgyhogy azt gondolom, talán a beágyazódás lehetett??)
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!