Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Első hőgörbém. Szerintetek ez...

Első hőgörbém. Szerintetek ez egy jó görbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Ez az első hónap, amikor elkezdtem mérni a hőmet. Már fél éve próbálkozunk de sajnos még nem jött össze a baba. :( Gondoltam kipróbálom ezt a módszert.

Mikor volt az ovulációm?

Mennyire kell megemelkedni a hőmnek?

A görbém:

[link]

Milyen tapasztalataitok vannak a hőmérőzéssel kapcsolatban?

Van akinek ez segített?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 12. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
hát igen úgy értve még fent van a hőm mert volt egy kérdésem,hogyan lehet megálapítani az alaphőt és ott az volt a válasz,hogy 36,3vagy 36,4!!így nézve még fent van!!és a mellbimbóm is elkezdet érzékeny lenni egy kicsit ami kb.a menszi előtt egy héttel kezdődik!!és aztán enyhül ha meg akar jönni!!lehet még van egy hetem??
2012. febr. 14. 08:34
 32/87 A kérdező kommentje:

Ki kell várni. Mert azért még ennyivel előtte nem tudhatod. Most nekem is azok a tünetek vannak, mint mikor meg szokott jönni! derékfájás, mellfeszülés....

Most mennem kell dolgozni, de holnap jelentkezem!

Szép napot! :)

2012. febr. 14. 08:51
 33/87 anonim ***** válasza:
nekem nincs derék fájás csak a mellem lett ma egy kicsit érzékeny!!én is megyek délre megyek dolgozni!!majd csak holnap reggel leszek!!neked is szép napot!!
2012. febr. 14. 08:55
 34/87 A kérdező kommentje:

Ma így állok:

[link]

2012. febr. 15. 06:50
 35/87 anonim ***** válasza:

Na nagyon jól alakul a görbéd mikorra nem várod?

Szorítok hogy baba legyen a dologban! :)

2012. febr. 15. 06:53
 36/87 A kérdező kommentje:

Szia!

22.-re nem várom! Köszi! És én is ezt remélem :)

2012. febr. 15. 07:00
 37/87 anonim ***** válasza:

szia!!mizus??még mindig szép a görbéd!!!drukkolok neked!!hát én nem tudom mit gondoljak az én görbémről!!

ilyen most!!

[link]

én már nem sok reményt fűzők az egészhez!!!

első vagyok!!

2012. febr. 15. 07:44
 38/87 A kérdező kommentje:
Szia! Szerintem még mindég van esély a babára! Láttam már ilyen terhes görbét! :) A babát tervezők otthonán van sok görbe ott szoktam nézelődni!
2012. febr. 15. 07:57
 39/87 anonim ***** válasza:
tudom néztem én is ott!!de teljesen elkenődtem!!és nem is tudom pontosan mikorra ne várjam!!
2012. febr. 15. 08:01
 40/87 A kérdező kommentje:
Szerintem hétvégén tesztelhetsz! Addig már csak 2 nap :)
2012. febr. 15. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!