Ehhez mit szoltok?
2012. febr. 12. 09:02
1/10 A kérdező kommentje:
lehet naponta tényleg csak 1 kávét fogok inni. még jo hogy nagyon ritkán teázok csak ti mennyit isztok??
2012. febr. 12. 09:04
2/10 anonim válasza:
Én nem kávéztam sosem még 1 pohárral sem ittam életemben, teázni elég sokat teázok, de ha azt nézzük semmi sem egészséges én ennyire nem görcsölök rá a dologra, szerintem felesleges az ilyen dolgokkal foglalkozni persze ez az én véleményem!én csak annyit mondok ha valaki babát akar mondjon le a cigiről és az italról!
3/10 anonim válasza:
Már bocsi,de akkor én vagyok az ellenpélda.Rengeteg kávét ittam,mert 24 órás ügyeletbe voltam és mégis terhes lettem!
4/10 anonim válasza:
Nem azt írja a lap hogy gátolja, hanem hogy gátolhatja! Minden szervezet más!
Amúgy én is sokat kávéztam és még is elsőre sikerült a gyermekáldás.
5/10 anonim válasza:
2-es vagyok az a lényeg hogy egészséges legyél és ha jönni akar a baba ugy is jönni fog ha kávézol ha teázol :)
6/10 anonim válasza:
Egyrészt nem gátolja, csak gátolhatja. Nem ugyanaz. Másrészről csak nagy mennyiségű kávéfogyasztás esetére igaz. A cikk is úgy fogalmaz,hogy a "fokozott koffein fogyasztás", meg hogy a "sok koffeint fogyasztó nőknek". Szóval egy reggeli tejeskávé nem valószínű, hogy befolyással bír a teherbeesésre.
7/10 anonim válasza:
Én napi 5 kávét ittam, 1. hónapban sikerült teherbe esnem 28 évesen.
8/10 anonim válasza:
Én egy iszonyat erős kávés vagyok, 2 gyerkőcöm van, harmadik a pocakban :)
10 hkm
9/10 anonim válasza:
Az erős kávé fogyasztóktól kérdezném, hogy milyen kávét isztok? Frissen darált és főzött presszó kávét? Mert ugye mindenki tudja, hogy a 3in1 Nescafe és társai nem tartalmaznak valami sok koffeint.
10/10 anonim válasza:
8-as válaszoló vagyok, én Omnia-t iszok, vagy Kronung-ot.
Most már csak napi 2-3-at, de egyébként is olyan alacsony a vérnyomásom, hogy a védőnőm mondta, nyugodtan mehet a 3 is.
(Frissen főzött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!