Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ex-epil teszttel teszteltem,...

Ex-epil teszttel teszteltem, de 5 perc után jött fel a 2. csík?

Figyelt kérdés
Holnap este nem kéne megjönnie. Már nem bírtam ki, mert voltak tünetek, és teszteltem most. Az van a teszten, hogy 3 perc után olvassa le az eredményt, 10 perc után az eredmény nem releváns. Nekem 3 percnél nem volt 2. csík, de 5 percnél kirajzolódott halványan egy második csík, a férjemnek is megmutattam, és ő is látta. Ez így érvényes? Nyilván az lesz a fő, hogyha nem jön meg, de már régóta próbálkozunk, s kivi vagyok.
2012. febr. 11. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:

28.napomon vagyok és ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat.25-ös teszt és nekem is 5 perc múlva látszott jól.Addig még a kontroll is halvány volt.

Szerintem tehesek vagyunk:-)

2012. febr. 11. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Reggel ugorj el az ügyeletes gyógyszertárba és vegyél valami normális tesztet. De esélyes, hogy babás vagy! Mielőtt elmennél, tegyél félre egy tiszta edényben a reggeli első vizeletből, abba rakd a tesztet, tuti eredményt fog adni. Szorítok!
2012. febr. 11. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy.Gratulálok!
2012. febr. 11. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, és nagyon remélem, hogy nem fog megjönni, nem fogok csalódni, és nagyon örülök és gratulálok annak, aki babát vár :-) :-)
2012. febr. 11. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok mindkettőtöknek, szerintem tuti sikerült :)

Megkérdezhetem, hogy mikor volt ovutok? Vagy esetleg hőgörbétek nincsen, szívesen megnézném :)

2012. febr. 12. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.A mai terhességi teszt is pozitiv.

Elküldöm a linket,bár a hőmet nem mértem,de azért hátha segít valamit.

Ja és szívesen megnézem a Te görbédet is.

[link]

2012. febr. 13. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első válaszoló! én is teszteltem hétfő reggel és nagyon erős pozitív lett első percben!!! nagyon gratulálok neked, én annyira örülök! Nekem nincs görbém, meg a képet sem tudom a telefonomról feltenni, mert műszaki analfabéta vagyok még :-) de tök jó, örülök!

Kérdező, az én ovum január 30 ra virradó hajnal, v éjszaka volt, éreztem, és hétfő reggel rángattam drága férjemet, hogy most van a p.é. gyerünk! :-) ciki, de hát sikerült! :-)

2012. febr. 14. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!