Mennyien szeretnénk ebben az évben kismamák/anyukák lenni?
- Mennyi idősek vagytok?
- Mennyi ideje próbálkoztok?
- Hányadik baba lenne?
- Milyen praktikákat vetettek be?
Írjatok le mindent, amit fontosnak éreztek!
Én 27,a férjem 35 éves.Már 5.éve várunk az első babára!Egy év után jeleztem a nődokimnak hogy nem esek teherbe.Csinált pár alap vizsgálatot és közölte hogy Ő nem tud segiteni.El is keseredtünk,aztán megszerveztük az esküvőnket(hátha nem figyelünk rá és sikerül teherbe esnem).Nem igy lett.:(
Aztán tavaly találtam egy megbizható orvost és bizom benne hogy lassan én is átélhetem az érzést...
25, 26
még nem
1.
első: abbahagyom a fog. gátlót.,
második: munkát keresek, mert tegnapelőtt tudtam meg,h kirúgnak, úgyh kicsit áthúzták a számításunkat
utolsó vagyok
4. éve vagyunk együtt, 2,5 éve együtt is élünk, hitelmentes lakásban,eddig mindkettőnknek volt munkája, félre is tudunk tenni, a 2 gyereket már családiba szeretnénk vállalni, nem panelba
Én 30, a férjem 32. Mi már 4 éve próbálkozunk, 1,5 év után volt egy stimulált closty-s babánk, de elment a 12. héten, Utána kihagytunk a kötelező pihenőt, majd teljes életmódváltás, a férjemnek LIME-kór, kigyógyult. HSG, Kaáli inszemináció 1db, majd 2 hó kihagyás várás a 2. inszmre, művelet előtt 2 héttel most karácsony tájékán spontán terhesség. Most kezdem a 8. hetet.
Segíthetett szerintem nálunk, hogy nyár környékén költözünk majd az új lakásunkba, 11 év spórolás, és teljesen hitelmentes, és a két kezünkkel építettük, valamint az, hogy dec. 1-től feladtam a munkámat, mert már elegem lett abból, hogy kuncsorogni kellett, hogy eljussak vizsgálatokra. Úgy érzem megérte, bár kicsit kevesebb lesz a kasszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!