Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet hogy...

Szerintetek mitől lehet hogy már 2 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót és még nem vagyok terhes? A párommal már nagyon szeretnénk.

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tényleg semmi okod az elkeseredésre! Én is decemberben hagytam abba az anti baby-t,és először 36 napra,most meg 24-re jött meg! A ciklusod még nem állt be a gyógyszer után,lehet ez a baj,és ezért nem jött össze! Amúgy az tök normális,ha egy éven belül jön csak a baba! Nem mindenki olyan szerencsés,hogy elsőre neki! Mi is holnap kezdjük a 3. próbálkozós hónapot,ma van az utolsó mensi napom! :) Ne görcsölj rajra,mert ha ezen idegesíted magad,akkor elmaradhat az idegesség miatt a peteérés! Kitartás,és ne babagyártás miatt szexeljetek,hanem azért,mert szeretitek egymást,és az együttléteket! :)
2012. febr. 10. 19:15
 22/24 anonim ***** válasza:

csacsi44 nekem abban a hónapban lett 2 csíkom, amikor biztosan éreztem, hogy nem az a hónap:))

Kérdező, én nem szedtem gyógyszert, minden rendben van mindkettőnkkel, és mégis a 4. hónapban jött össze - és szerintem ez tök gyors:)

A doki nemigen mond olyat, hogy már össze kellett volna jönnie, ő képben van azért, hogy 2 hónap még semmi. Főleg foggátló után.

A doki nem lát bele az agyadba, hogy hogyan reagál a hormon megvonására, ezért nem is mondhatja, hogy már össze kellett volna jönnie. Normális orvos tudja, hogy szervezetfüggő a reakció, van akinél 6 hónap alatt áll vissza a rend, van akinél meg azonnal.

Úgyhogy nyugi, majd összejön az a baba. A magad megnyugtatására használj ovu tesztet, úgy jobban be tudod lőni, melyik napok a jó napok.

2012. febr. 10. 20:00
 23/24 anonim ***** válasza:
tényleg nyugodj meg,én decemberben hagytam abba a gyógyszert és "csak" júniusban jött össze a baba és mi nem is terveztük a párommal tehát azt sem mondhatom hogy rágörcsöltem a dologra.úgyhogy szerintem a fél év teljesen reális a gyógyszer abbahagyása után.
2012. febr. 10. 20:35
 24/24 anonim ***** válasza:
1 év után jött össze a baba, amikor már mindkettőnknek volt időpontja: a páromnak andrológiára, nekem pedig PV laparoszkópiára. A műtét előtt 4 nappal lett 2 csíkos....amikor már nem görcsöltem rá a dologra a fenti vizsgálatok miatt, mondván, zárjuk ki a szervi problémákat, babás maradtam. Nagyon jó orvosom van, de Ő is azt mondta, hogy 10-12 hónapot türelemmel kell lenni, aztán jöhetnek a vizsgálatok. Addig is egészséges életmód, vitaminok és no stressz :)
2012. febr. 11. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!