Szerintetek mitől lehet hogy már 2 hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót és még nem vagyok terhes? A párommal már nagyon szeretnénk.
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 15:15
11/24 A kérdező kommentje:
kb. 1évig szedtem.
2012. febr. 10. 15:45
12/24 anonim válasza:
És a doki azt mondta, hogy van peteérésed meg minden? Görbét vezetsz?
13/24 A kérdező kommentje:
Az orvos szerint minden rendben van.
2012. febr. 10. 15:47
14/24 anonim válasza:
A párod is megvizsgáltatta magát? Bocsi, hogy mindig visszakérdezek, szeretnélem megnyugtatni. Hasonló cipőben járok, csak én 2010 novemberében hagytam abba a gyógyszert 8 év szedés után. Nálam is rendben találtak mindent, görbét vezetek, de eddig semmi. :( Nem adjuk fel! Te meg ne keseredj el! Take it easy! ;)
15/24 A kérdező kommentje:
Vele is minden rendben van már van egy 4éves kisfia is.
2012. febr. 10. 15:55
16/24 anonim válasza:
Akkor tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy türelmesen vársz, de nem görcsölsz. Azt mondják a baba tudja, hogy mikor kell majd jönnie. Figyeld a peteérésed és érezzétek jól magatokat/egymást. Kívánom, hogy mihamarabb 2 csíkos legyen a teszted! :)
17/24 A kérdező kommentje:
De nem könnyű nem erre gondolni. Köszönöm szépen. Én is ugyan ezt kívánom nektek.
2012. febr. 10. 16:01
18/24 anonim válasza:
érdemlegeset én sem tudok írni,de én például,mikor annó abbahagytam a gyógyszert a 15.hónapban estem teherbe.semmi bajom nem volt,sem nekem,sem a férjemnek.most megint próbálkozunk,ez a 3. ciklusom,elvileg hétfőre nem várom,d nem fűzök hozzá sok reményt,pedig jókor voltunk jó helyen:) ,de valahogy úgy érzem hogy ez sem a mi hónapunk.
bocs,de szerintem a doki meg tök zizi,ha azt mondja,hogy pedig már terhesnek kéne lenned.lehet hogy épp nem kaptátok el a pé-t eddig.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem jött meg most rendesen az utolsó menzim de a teszt mégis negatív.
2012. febr. 10. 16:15
20/24 anonim válasza:
nyugi.nekem az első 38 a második 26 napra jött meg.most meg a 28.napon vagyok,de eddig még semmi.elvileg hétfőn leszek pé után 14 nappal.ja az előző ciklusban a luteális szakaszom(a pé utáni napok)csak 9 volt,most meg már a 11. napon vagyok pé után.ugyhogy nálam igy bezavart a gyógyszer abbahagyása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!